In Αστρολογία, Ερωτικά, Ερωτικές Προβλέψεις, Ζώδια, Μηνιαίες Ερωτικές, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

 

Πως επηρεάζεται η ερωτική σας ζωή αυτό το μήνα;

 

 

 

 

Κριός

Ο Ιούνιος για σας, θα είναι ένας μήνας που θα ανανεώσετε αρκετούς τομείς στην ζωή σας. Η Αφροδίτη σας έχει ήδη ωθήσει σε μία νέα οπτική,, επανεξετάζοντας τις σχέσεις σας και τα συναισθήματα σας, για τα άτομα που υπάρχουν στην ζωή σας. Μία ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας θα επηρεάσει ήδη υπάρχουσες σχέσεις και θα τις αξιολογήσετε ξανά. Παρελθοντικές σχέσεις, θα έρθουν στο προσκήνιο. Μείνετε επιφυλακτικοί, καθώς ο Άρης θα φέρει έντονες καταστάσεις, τις οποίες δεν θα μπορείτε να χειριστείτε εύκολα. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με τον σύντροφό σας, θα πρέπει να είναι σε ήπιους τόνους, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και εντάσεις.

 

 

Ταύρος

Τον Ιούνιο, θα εστιάσετε στην επανεξέταση των σχέσεών σας. Η ανανέωση στην εξωτερική σας εμφάνιση θα βελτιώσει την διάθεσή σας. Τον Ιούνιο, θα επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας και θα δώσετε το περιθώριο στις παρελθοντικές σχέσεις να βελτιωθούν. Ο Ουρανός, θα σας οδηγήσει σε μία αλλαγή και θα αναδείξετε τον ερωτισμό σας. Ο Ιούνιος, είναι ένας μήνας που θα σας βγάλει από τα καθιερωμένα και θα αφήσετε την διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει. Οι σχέσεις σας, θα επαναξιολογηθούν και θα φροντίσετε να δείξετε μέσω της φροντίδας, την αγάπη που νιώθετε.

 

 

Δίδυμοι

Τον Ιούνιο, η Αφροδίτη, θα τονίσει τις προσπάθειές σας, ώστε να επαναφέρετε ένα αρμονικό κλίμα στις σχέσεις σας. Θα μπορέσετε να εκφράσετε ελεύθερα τα αισθήματα που τρέφετε για τον/την σύντροφό σας και η στάση αυτή, θα είναι ένα κομβικό σημείο για την διατήρηση της ισορροπίας στην σχέση σας. Απομακρυνθείτε από σημαντικές αποφάσεις, εξαιτίας της συναισθηματικής φόρτισης που νιώθετε. Ο Άρης, θα φέρει μία εσωτερική αναταραχή, η οποία θα σταθεί εμπόδιο στις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρετε. Μην αφήσετε  προκαταλήψεις και υπερβολές να επηρεάσουν την ψυχολογία σας και να φέρουν εντάσεις στις σχέσεις σας. Νέες σχέσεις όμως απαιτούν προσοχή, χωρίς να αφήνετε αρνητικές σκέψεις να καθοδηγούν τις κινήσεις σας.

 

 

Καρκίνος

Τα νέα ξεκινήματα που θα επιλέξετε να κάνετε, θα είναι πιο οργανωμένα και πειθαρχημένα. Θα έχετε το περιθώριο αυτή την περίοδο να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας και να τις βάλετε σε τάξη. Η στροφή προς οικεία πρόσωπα και σε παρελθοντικές ερωτικές σχέσεις, θα αναζωογονήσει την διάθεσή σας. Ο Δίας, θα επεκτείνει τις θετικές σας προσπάθειες και θα αναδειχθεί η δυναμική σας πλευρά. Οι πρωτοβουλίες και οι αποφάσεις θα είναι καταλυτικές και θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα και τα θέλω σας. Θα βρεθείτε στην διαδικασία, να δώσετε μία τελική ευθεία σε μακροχρόνιες σχέσεις και να κλείσετε έναν κύκλο, που δεν έχει να σας προσφέρει κάτι περισσότερο. Ο Ποσειδώνας, θα δώσει ένα ονειρικό χρώμα σε νέες σχέσεις που θα προκύψουν.

 

 

Λέων

Η προσπάθειά σας για νέα ξεκινήματα θα ενισχυθεί από την ενέργεια του Πλούτωνα και η στροφή προς το παρελθόν, θα ισορροπήσει καταστάσεις. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα σχέσεων. Η υπομονή, είναι το κλειδί αυτή την περίοδο για να πετύχετε όσα επιθυμείτε. Ο Κρόνος, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σκέψεις σας, δείχνοντας έναν δυναμικό πρόσωπο απέναντι στις κοινωνικές σας επαφές. Δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τα πράγματα. Μπορεί να υπάρξει δυσκολία στην επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εξαιτίας της ανασφάλειας και της έλλειψης κατανόησης απέναντί σας. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια παρασκήνια που υπήρξαν στο παρελθόν και αυτό, θα σας ωθήσει σε μία επανεξέταση, απέναντι στις σχέσεις σας.

 

 

Παρθένος

Ο Ιούνιος, θα δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε θέματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας και να τις δείτε μέσα από ένα νέο πρίσμα. Στα ερωτικά σας, θα λειτουργήσετε με έναν διαφορετικό τρόπο. Ο Κρόνος, θα σας δείξει ότι μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε και να ξεπεράσετε τα εμπόδια που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα στις ερωτικές σας σχέσεις. Η υπομονή και η επιμονή που σας χαρακτηρίζει, θα γίνουν το βάθρο για να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί με τον σύντροφό σας. Η σταθερή στάση απέναντι στα πράγματα, θα φέρει μία αρμονία στις σκέψεις σας και θα αναδειχθεί η ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας. Η επιθυμία να φροντίσετε και να προστατέψετε περισσότερο την σχέση σας, θα είναι πιο έντονη αυτή την περίοδο.

 

 

Ζυγός

Οι αλλαγές θα είναι χαρακτηριστικές αυτή την περίοδο για σας και θα δώσετε έμφαση σε όσα αισθάνεστε. Η επαναξιολόγηση των ιδεών σας, θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή στην ζωή σας. Οι ερωτικές σας σχέσεις θα επανεξεταστούν και σε αυτές που χρονίζουν, θα δώσετε πια μια οριστική πορεία. Όσες σχέσεις έχουν αντέξει στον χρόνο, θα έχετε το περιθώριο να τις επανεκτιμήσετε και να κάνετε μία νέα αρχή. Ο Κρόνος, θα σας ωθήσει να δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη σοβαρότητα και να είστε πιο αποφασιστικοί, για όσα πραγματικά θέλετε να πετύχετε. Θα επαναξιολογήσει επίσης και φιλικές σχέσεις. Ο Άρης, θα δώσει την ώθηση να διοχετεύσετε δημιουργικά την ενέργειά σας και να αποφύγετε περιττές κινήσεις, που θα σας δημιουργήσουν ασφυκτικά όρια.

 

 

Σκορπιός

Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξετε έντονα αυτό το μήνα. Η διάθεση για περιπέτεια και νέες ερωτικές σχέσεις, θα χαρακτηρίσει τις επιθυμίες σας και οι προσπάθειές σας, θα είναι ανάλογες. Αποφύγετε επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Ο Άρης, θα αναδείξει την ρομαντική σας πλευρά και θα ακούσετε περισσότερο την διαίσθησή σας. Χρησιμοποιείστε τον Ιούνιο την δημιουργικότητά σας για να βελτιώσετε θέματα που πλέον δεν σας ικανοποιούν. Είναι ο κατάλληλος μήνας, για να έρθετε πιο κοντά με τον εαυτό σας να εξετάσετε τα πράγματα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και να αξιολογήσετε όσα πραγματικά θέλετε μέσα από την ερωτική σας ζωή. Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις και εστιάστε σε όσα μπορείτε να βελτιώσετε.

 

 

Τοξότης

Ο έρωτας αυτόν τον μήνα αποκτά μία ιδιαίτερη σημασία για την συναισθηματική σας ισορροπία. Θα δείξετε μέσω των πρωτοβουλιών έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα. Ο Άρης, θα δυσκολέψει λίγο τις σχέσεις σας, καθώς δεν θα είστε διαθέσιμοι να κάνετε πολλές συζητήσεις. Ενώ θα έχετε το περιθώριο να φέρετε στην ζωή σας παρελθοντικές σχέσεις, σκεφτείτε καλά αν είναι όντως αυτό που θέλετε και χειριστείτε το με έναν πιο διαλλακτικό τρόπο. Αποφύγετε το πείσμα και την κτητικότητα, τα οποία είναι στοιχεία που θα εμποδίσουν την ομαλή εξέλιξη των σχέσεών σας. Ο Ουρανός, θα βοηθήσει στην ανανέωση της διάθεσής σας και θα σας χαρίσει ευκαιρίες που θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε και θα δώσουν μία νέα πορεία στην ζωή σας.

 

 

Αιγόκερως

Ο Ιούνιος, θα είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε νέα δημιουργήματα, μέσω όμως αυστηρής επανεξέτασης. Υπάρχει το ενδεχόμενο να δώσετε μία μικρή παύση και να απομακρυνθείτε από μία κουρασμένη ερωτική σχέση, ώστε να δείτε τα πράγματα με μία ξεκάθαρη ματιά. Επίσης, μία νέα ερωτική σχέση μπορεί να κάνει την εμφάνιση της δίνοντας μία ευχάριστη νότα στην ζωή σας. Θυμηθείτε όμως, ότι μπορεί να είναι θετική, αλλά πρόσκαιρη. Οι νέες ερωτικές σχέσεις που θα δημιουργηθούν, δεν θα έχουν μία μακροχρόνια πορεία, αλλά με έναν πρωτοποριακό τρόπο θα σας κάνουν να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Φροντίστε να αποφύγετε εντάσεις και έντονες συμπεριφορές, που μπορούν να διαμορφώσουν ένα αρνητικό κλίμα. Ίσως δυσκολευτείτε να απεγκλωβιστείτε από άτομα που μέχρι τώρα έχουν εισβάλλει στην προσωπική σας ζωή. Η σταθερότητα των απόψεών σας, είναι σημαντική.

 

 

Υδροχόος

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα σας ξεκουράσει από τις μέχρι τώρα δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν. Ήρθε η στιγμή να αλλάξετε διάθεση και να διασκεδάσετε. Είναι μία περίοδος που το φλερτ και οι νέες ερωτικές περιπέτειες ευνοούνται και θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Ίσως, είναι ένα διάλλειμα από τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις που ζήσατε στο παρελθόν. Παλιές σχέσεις, έχουν το περιθώριο να ανανεωθούν. Ο Ερμής, θα στρέψει τις σκέψεις σας προς οικογενειακά θέματα και θα δείξετε την δοτικότητά σας σε άτομα που έχουν ανάγκη από την φροντίδα σας. Η ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα φέρει την ισορροπία στην επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κυρίως με τον/την σύντροφό σας. Ο Ουρανός, θα ενισχύσει τα όνειρά σας και θα βοηθήσει να βρείτε νέους δρόμους, που θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες.

 

 

Ιχθύες

Η διάθεση να φύγετε από μία κουρασμένη καθημερινότητα και να προβείτε σε κάτι νέο και ευχάριστο, θα είναι έντονη τον Ιούνιο. Το φλερτ και η διασκέδαση είναι τα κίνητρα, για να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Την υπερβολική ευαισθησία απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα, θα πρέπει να την περιορίσετε για να δείτε με πιο ρεαλιστική ματιά τα σχέδια και τις προσδοκίες σας. Αποφύγετε την αναβλητικότητα και την ανασφάλεια, καθώς αυτό θα εμποδίσει να κατακτήσετε τον στόχο σας και να κινήσετε τα πράγματα προς όφελός σας. Την περίοδο αυτή, θα έχετε το περιθώριο να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά και να επανεξετάσετε θέματα που σας απασχολούν. Εστιάστε στην καλή επικοινωνία. Η Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με έναν καλύτερο τρόπο τον Ιούνιο και να αναδείξετε τα συναισθήματά σας. Κάποια σχέση του παρελθόντος μπορεί να έρθει στο προσκήνιο, όμως θα απαιτηθεί η προσοχή σας, ώστε να κινηθεί πλέον με μία διαφορετική πορεία. Η στροφή προς τον εαυτό σας και την εσωτερική σας ισορροπία, είναι το κλειδί της επιτυχίας.

 

 

Start typing and press Enter to search