Από την Τζώρτζια Μπουλιάκη

 

Το μηνιαίο Βεδικό ωροσκόπιο βασίζεται στο Βεδικό σας ζώδιο, ο βεδικός σας γενέθλιος χάρτης βρίσκεται περίπου 23 μοίρες πίσω απ’ ότι ο γενέθλιος χάρτης της δυτικής αστρολογίας, χρησιμοποιεί τον Αστρικό ζωδιακό κύκλο “Sidereal zodiac” και όχι τον Τροπικό ζωδιακό κύκλο “Tropical zodiac” που χρησιμοποιεί η δυτική αστρολογία.

 

 

Οι περισσότεροι θα μετατοπιστείτε σχεδόν ένα ζώδιο πίσω απ’ ότι στο δυτικό γενέθλιο χάρτη σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να διαβάσετε σωστά το ζώδιό σας και τις ετήσιες τάσεις είναι να γνωρίζετε το βεδικό ηλιακό σας ζώδιο (Surya Rashi), τον ωροσκόπο (Lagna) ή το σεληνιακό σας ζώδιο (Janma Rashi), σύμφωνα με το βεδικό χάρτη σας. Για μεγαλύτερη ακρίβεια διαβάστε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, ο Ήλιος αλλά και η Σελήνη που είναι πολύ σημαντική στη βεδική αστρολογία.

Βρείτε σε ποιο Βεδικό ζώδιο ανήκετε παρακάτω συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και διαβάστε την μηνιαία πρόβλεψη του ζωδίου σας!

 Ημέρα   Μήνας       Ζώδιο 
      

 

Μesha (Κριός)

Ο Οκτώβριος, θα είναι για σας αρκετά δυναμικός μήνας και θα πρέπει να αναδείξετε με μεγάλη επιδεξιότητα τις ικανότητές σας και να προβάλλετε με δυναμισμό τις  επιχειρηματικές σας ιδέες, που θα σας προσφέρουν στο μέλλον την εξέλιξη σας.

Στα επαγγελματικά σας, θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά. Στο συναδελφικό σας περιβάλλον, μπορεί να υπάρξει ένας αθέμιτος ανταγωνισμός απέναντί σας, όπως και οι προκλήσεις. Διατηρήστε ισορροπημένη την σκέψη σας και αποβάλλετε κάθε προσωπική ανησυχία, όταν βρίσκεστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις.

Στο οικογενειακό σας περιβάλλον, οι σχέσεις μεταξύ των προσώπων που σας περιβάλλουν, θα αλλάξουν μορφή. Επικεντρωθείτε στα θέλω σας και σε όσα σας κάνουν ευτυχισμένους και αφαιρέστε το δικαίωμα σε τρίτους, να σας επηρεάζουν συναισθηματικά. Προσέξτε την υγεία σας και δώστε της την απαραίτητη προσοχή, διότι το άγχος διεισδύει ύπουλα και προκαλεί συναισθηματικές ανισορροπίες.

 

 

 

Vrishabha (Ταύρος)

Η εργατικότητα και η επιμελής στάση σας, απέναντι στην εργασία σας, έρχεται αυτό το μήνα να σας επιβραβεύσουν και να σας καθορίσουν την πραγματική σας θέση. Οι συμφωνίες και νέα ξεκινήματα, σας ευνοούν αυτόν τον μήνα.

Τα οικονομικά σας, συντελούνται από τις κινήσεις που κάνετε για να αναδείξετε τις επιχειρηματικές σας ικανότητες. Επομένως, θα έχετε την ευκαιρία να τα αυξήσετε και να αποκτήσετε την υλική ασφάλεια που έχετε ανάγκη. Οι διαφωνίες και οι εντάσεις ιδιαίτερα με ανώτερα στελέχη, δεν θα εκλείψουν γι’ αυτό να είστε σε ετοιμότητα να τις αντιμετωπίσετε. Επικεντρωθείτε στην εργασία σας και μείνετε επιφυλακτικοί σε άτομα που αποζητούν την επιβράδυνσή σας, στον επαγγελματικό σας τομέα.

Αποφύγετε οποιαδήποτε διαφωνία και μείνετε αμέτοχοι σε εντάσεις, ούτως ώστε να αποφύγετε μελλοντικά, ίσως και δικαστικές διαμάχες με τρίτους. Η υγεία σας, είναι ένα πολύτιμο αγαθό και θα πρέπει να δείξετε την ανάλογη επιμέλειά και φροντίδα.

 

 

 

Mithuna (Δίδυμος)

Η επέκταση του κοινωνικού σας περίγυρου και η απόκτηση της φήμης, θα είναι μία δική σας απαίτηση και επιθυμία αυτόν τον μήνα. Οι ικανότητές σας, να τα καταφέρετε είναι αρκετά υψηλές, εξαιτίας της διπλωματικής σας διάθεσης και της ευφράδειας λόγου που διαθέτετε.

Οι οικονομικές σας αποδοχές, θα συναθροίζονται με την επαγγελματική σας εξέλιξη, όπου θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό για να την κατακτήσετε. Οι επιχειρηματικές σας ιδέες, θα βρουν την ανταπόκριση που αποζητάτε, εφόσον έχετε κινηθεί με σταθερά βήματα στο παρελθόν. Η γνώση και η εκπαίδευση, θα σας προσφέρει την δυνατότητα να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

Στην οικογενειακή σας ζωή και κυρίως σε ότι σχετίζεται με την ανατροφή των παιδιών σας, θα χρειαστεί να δείξετε περισσότερη υπομονή για να τα καταφέρετε, σε τυχόν νέα προβλήματα που θα προκύψουν.

 

 

 

Karka (Καρκίνος)

Είστε διατεθειμένοι αυτόν τον μήνα, να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και να προκαλέσετε τον εαυτό σας να ανταπεξέλθει σε νέα δεδομένα. Οι επαγγελματικές σας ιδέες, για νέες κινήσεις είναι αρκετά δυναμικές, φτάνει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να αποβάλλετε κάθε είδους ανασφάλεια.

Τα οικονομικά σας, έχουν την δυνατότητα να αυξηθούν, αν τους δείξετε την απαραίτητη προσοχή. Αποφύγετε κάθε ένταση στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, διότι θα υπάρξουν άτομα που θα προσπαθήσουν να σας αποθαρρύνουν.

Τα ταξίδια, επαγγελματικού τύπου ή αναψυχής, μπορούν να σας προσφέρουν νέα δεδομένα και ευκαιρίες. Αυτός ο μήνας, θα έχει πολλές εναλλαγές και απαιτείται να διατηρήσετε την ισορροπία σας, ώστε να κατακτήσετε τις προσδοκίες σας.

 

 

 

Simha (Λέοντας)

Οι κινήσεις του παρελθόντος, πάνω στον οικονομικό σας τομέα, έρχονται αυτόν τον μήνα να σας ανταμείψουν. Η οικονομική σας επιφάνεια, έχει την δυνατότητα να βελτιωθεί και τα κέρδη από τις επαγγελματικές σας κινήσεις, θα έχουν ανοδική πορεία.

Παρ’ όλο που αυτό το μήνα θα διατηρήσετε μία σταθερότητα κινήσεων στον χώρο εργασία σας. Ο μήνας αυτός, ευνοεί τις αγορές ακινήτων και την απόκτηση υλικών αγαθών, όμως σας εφιστά ταυτόχρονα την προσοχή, να αποφύγετε κάθε επιπόλαια κίνηση.

Με τα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί, διότι μπορεί να υπάρξει δυσφήμιση προς το πρόσωπό σας.  Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις, μέσω  καθαρότητας σκέψεων, τοποθετώντας τα όρια σας. Ταξίδια, που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μπορούν να γίνουν, εφόσον ο χρόνος είναι με το μέρος σας.

 

 

 

Kanya (Παρθένος)

Η συνέπεια και η οργάνωση, είναι αυτή που θα σας δώσει τα φόντα να ανταμειφτείτε ζητήματα που υπάρχουν στον χώρο εργασίας σας και στα επαγγελματικά σας γενικότερα.

Τα οικονομικά σας, έχουν εύνοια και μπορούν να εξελιχθούν, με βάση τις δυνατότητές σας. Τα εισοδηματικά σας κριτήρια, μπορούν να αυξηθούν και μία προαγωγή στην δουλειά σας, να σας αναπτερώσει την ψυχολογία σας. Η υπομονή, είναι στοιχείο που μπορεί να δώσει την ανάπτυξη  σε πολλά μέτωπα, που σας ενδιαφέρουν.

Μπορείτε να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας, βάζοντας σε δομή τα όνειρά σας και κάνοντας την αρχή για να τα κατακτήσετε. Αποβάλλετε το άγχος, το οποίο μπορεί να σταθεί ως εμπόδιο, σε κάθε σας αρχή και συνέχιση των στόχων σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας φέρνουν επαφή με την φύση, λαμβάνοντας την θετική ενέργειά της.

 

 

 

Thula (Ζυγός)

Τα προβλήματα του παρελθόντος, έχουν καταβάλλει την ψυχολογία σας και εμποδίζουν την εξέλιξη σας. Προσπαθήστε να τα ανακάμψετε και να δείτε χωρίς υπεκφυγές, την πραγματική εικόνα που παρουσιάζεται μπροστά σας. Οι διχασμένες απόψεις σας, φορτίζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο και σας απομακρύνουν από την λογική.

Συγκεντρωθείτε σε ποιο σοβαρά ζητήματα και προσπαθήστε να διεκπεραιώσετε τις καταστάσεις που εξελίσσονται, με τον καλύτερο τρόπο. Οι οικονομικές δυσκολίες, που μπορεί να επέλθουν, απαιτούν την προσοχή σας.

Η υγεία σας, χρειάζεται την απαραίτητη φροντίδα από εσάς, εστιάστε περισσότερο σε ευαίσθητα σημεία όπως το κεφάλι, το στομάχι και τα οστά σας, κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις, αν χρειαστούν.

 

 

 

Vrischika (Σκορπιός)

Η προσφορά σας, σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, θα σας ενδυναμώσει την ευαισθησία και την συμπόνια για τους συνανθρώπους σας, δίνοντάς σας ένα θετικό στίγμα στον χαρακτήρα σας.

Τα οικονομικά σας, θα παρουσιάσουν μία αστάθεια και θα δεχθούν κάποιες μειώσεις στην διάρκεια του μήνα. Θα πρέπει να δείξετε προσοχή, σε γραφειοκρατικές υποθέσεις που εκκρεμούν και κυρίως φορολογικού χαρακτήρα, μπαίνοντας στην διαδικασία να τα ρυθμίσετε επιμελώς.

Βάλτε τα απαραίτητα όρια, στις σχέσεις σας και προσδιορίστε την θέση σας, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο ρίξεις και εντάσεις στο μέλλον. Οι φιλικές σας επαφές, θα είναι το κίνητρο για να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να αισθανθείτε την απαραίτητη σιγουριά για τον εαυτό σας.

 

 

 

Dhanu (Τοξότης)

Οι δυσκολίες που εμφανίστηκαν στο παρελθόν, έχουν αρχίσει να χάνουν την ισχύ τους και μπορείτε πια να δείτε τα πράγματα με διαφορετικά. Η αυτοπεποίθηση σας λοιπόν, θα αναδείξει στους γύρω σας, την ικανότητά και την πραγματική σας αξία.

Οι πρωτότυπες ιδέες, θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας αυτό το μήνα, στον χώρο εργασία σας. Η εξέλιξη που θα έρθει, θα σας δώσει την αναγνώριση που επιθυμείτε.

Τα οικονομικά σας, θα έχουν άνοδο και θα μπορέσουν να φτάσουν στις προσδοκίες που έχετε θέσει. Ο μήνας θα είναι για σας μία περιπέτεια, εφόσον καθημερινά θα αισθάνεστε ότι υπάρχουν προκλήσεις, που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με δυναμικό τρόπο.

 

 

 

 

Makara (Αιγόκερως)

Κατά την διάρκεια του μήνα, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε οποιαδήποτε δυσκολία εμφανιστεί, έστω και την τελευταία στιγμή.

Στον επαγγελματικό σας τομέα, η εφευρετικότητα και η περιπετειώδης τάση, θα σας ανοίξουν το δρόμο για μία ισχυρή θέση στην εργασία σας και θα επεκτείνουν την αναγνωσιμότητα σας.

Οι οικογενειακές σας σχέσεις, θα παρουσιάσουν μία δυσμενή κατάσταση και θα χρειαστεί η υπομονή και η κατανόηση σας, για να τις ισορροπήσετε και να καταλήξετε σε σωστές αποφάσεις. Θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, χρειάζονται χρόνο και υπομονή, δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην αφήσετε να σας απελπίσουν κάποιες δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν.

 

 

 

Kumbha (Υδροχόος)

Ο μήνας αυτός, θα αναδείξει την ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα σας, την εφευρετική σας τάση και την αντισυμβατικότητά σας. Η τύχη, θα κλίνει προς το μέρος σας και θα σας δώσει στις επιθυμίες σας, την ευκολία να πραγματοποιηθούν.

Η αναζήτηση της πνευματικότητας, μέσω της φιλοσοφίας ή των θρησκευτικών πεποιθήσεων, σας δίνουν μία νέα νότα στην καθημερινότητά σας και ανοίγουν τους ορίζοντές σας, βοηθώντας σας να δείτε κάποια θέματα διαφορετικά.

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, θα διατηρήσουν σε μία σταθερότητα, αλλά παρ’ όλα αυτά το θάρρος θα παίξει σημαντικό ρόλο, για να κερδίσετε ότι σας αξίζει.

 

 

 

 

Meena (Ιχθύες)

Τα επαγγελματικά σας, θα δεχθούν μία βελτίωση στην διάρκεια του μήνα, λόγω της προνοητικότητας που θα προϋπάρξει και της εργατικής σας διάθεσης. Χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας και τα δεδομένα που έχετε μέχρι τώρα, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σας, να ακολουθήσει την διαίσθηση και το ένστικτό του, για να τα καταφέρει.

Θα πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας, σε υποθέσεις που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες και περιουσιακά θέματα, διότι μία λάθος κίνηση μπορεί να σας φέρει μπροστά σε διαφορετικά δεδομένα, από αυτά που επιθυμείτε.

Διαχειριστείτε προσεχτικά τις αποταμιεύσεις σας και αποφύγετε υπερκαταναλωτικές κινήσεις. Ασχοληθείτε με ενέργειες που θα σας προσφέρουν δράση και θα εκφράσουν την δημιουργική και καλλιτεχνική σας φλέβα.

 

 

 

Start typing and press Enter to search