In Αστρολογία, Ζώδια, Ημερήσιες Προβλέψεις, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 
Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

Ταύροι, η ειλικρίνεια και η σταθερότητά σας, είναι στοιχεία που θα ενδυναμώσουν τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες και θα αποκτήσετε μία θετική εικόνα. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει έρχονται και αναδεικνύονται, δίνοντας σας την σιγουριά για τα επόμενα σας βήματα. Παρθένοι, η ένταση που επικρατεί γύρω σας έχει την ικανότητα να σας αποπροσανατολίσει από τους στόχους σας, παρότι αισθάνεστε ικανοί να τα καταφέρετε. Τα βήματά σας, θα ήταν καλύτερα να γίνουν σε ποιο αργούς ρυθμούς και να μην βιάζεστε. Σκορπιοί, η αίσθηση ότι σας ακολουθούν υποχρεώσεις, σας κάνει αρκετά ανήσυχους και διστακτικούς για τα μελλοντικά σας σχέδια. Η πίεση που νιώθετε, είναι σημαντική να αποφορτιστεί για να επικρατήσει η καθαρή σκέψη.

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας, θα αποκτήσει πολλά ενδιαφέροντα και θα αισθανθείτε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε ταυτόχρονα, πολλές καταστάσεις. Θέματα κρυφών καταστάσεων, θα πάρουν μέρος στην ζωή σας και θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε την θέση σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει έρχονται και αναγνωρίζονται, δίνοντας σας σιγουριά για τα επόμενα σας βήματα.  Προσπαθήστε να διαχειριστείτε όμως, την εσωτερική σας ένταση και να πράξτε με καθαρό μυαλό. Αποφύγετε συζητήσεις, που νιώθετε ότι σας προκαλούν πίεση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί είναι αρκετές και αυτό, σας αποδιοργανώνει κάποιες φορές. Η ρουτίνα και τα τετριμμένα, θα σας ακολουθήσουν στην διάρκεια της ημέρας. Ο ελεύθερος χρόνος που θα βρείτε, θα σας χαλαρώσει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση για διασκέδαση, είναι έντονη και σας δίνει την αίσθηση ότι αποφορτίζεστε από τις υποχρεώσεις. Η συνάντηση με τα φιλικά πρόσωπα, θα σας οδηγήσει σε νέα σχέδια που θα αλλάξουν στην πορεία την προσωπική σας ζωή.

 

ΛΕΩΝ

Μία έντονη συναισθηματική φόρτιση, θα σας κρατήσει μακριά από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και θα μείνετε σπίτι. Η ζεστασιά που σας προσφέρει το περιβάλλον, θα τροφοδοτήσει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Η ενασχόλησή σας με εργασίες του σπιτιού, θα χαλαρώσει τις σκέψεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ρυθμοί που εμφανίζονται γύρω σας, δεν ανταποκρίνονται στις αναζητήσεις σας, με αποτέλεσμα να είστε προσεχτικοί στις ενέργειές σας. Οι προσπάθειες για την ολοκλήρωση των σχεδίων σας, θα πρέπει να γίνουν πιο έντονες στο προσεχώς διάστημα, για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η συναισθηματική φόρτιση που νιώθετε, δεν σας επιτρέπει να εστιάσετε σε σοβαρά θέματα και να αντιληφθείτε με ακρίβεια, τι ακριβώς συμβαίνει. Μπορείτε να βγείτε με φίλους ή να μείνετε στο σπίτι, απολαμβάνοντας την θαλπωρή και την φροντίδα από αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο εκνευρισμός που σας συνοδεύει, υπάρχει λόγω αρνητικών αντιδράσεων που δέχεστε από το γύρω περιβάλλον. Στον εργασιακό σας τομέα, δεν υπάρχει η κατάλληλη επικοινωνία και συμπαράσταση, σε θέματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και εκτιμήστε, τις καταστάσεις καλύτερα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρασκηνιακές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με λογική και σύνεση. Απομακρυνθείτε από παρορμητικές σκέψεις, η διαφυγή από μία κατάσταση που βρίσκεται σε εξέλιξη, απλά δείχνει αδυναμία αντιμετώπισης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το κλειδί για να επαναφέρετε μία σχέση σε ένα ήρεμο κλίμα, είναι η συμφιλίωση και οι συζητήσεις με ειλικρίνεια. Τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στις σχέσεις σας, πρόκειται να επιλυθούν όταν αντιληφθείτε με ακρίβεια τι τα προκάλεσε. Η αυτογνωσία, είναι το μέσο που θα σας ωθήσει σε αυτό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας θέματα, μπορούν να πάρουν μία πρωτότυπη εικόνα, αφού ο τρόπος που σκέφτεστε διαφέρει από τους άλλους. Προσπαθήστε όμως, να εστιάσετε σε μία πιο συγκροτημένη αντιμετώπιση, όπου η κριτική άποψη των άλλων γύρω σας, θα είναι το κίνητρο για να εξελιχθείτε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα σήμερα, κάνοντας νέες επαφές ή συναντώντας πρόσωπα που σας κάνουν να νιώθετε ευχάριστα. Η οργάνωση ταξιδιών ή εκδρομών, με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, θα προσθέσουν περισσότερη περιπέτεια στη ζωή σας.

 

Διάβασε αμέσως ένα άλλο ζώδιο που σε ενδιαφέρει:
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΑ & ΖΩΔΙΑ