In Αστρολογία, Ζώδια, Ημερήσιες Προβλέψεις, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 
Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

Λέοντες, σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Η συλλογή κάποιων νέων στοιχείων που τις αφορούν, κρίνεται απαραίτητη για να τις φέρετε εις πέρας και να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. Αιγόκεροι, το ενδιαφέρον σας για την ανώτερη εκπαίδευση, θα είναι έντονο αυτή την περίοδο και οι συζητήσεις σας θα είναι γύρω από αυτό το θέμα. Μπορείτε να πάρετε τις κατάλληλες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με περισσότερη σταθερότητα. Ιχθύες, κινηθείτε με ειλικρίνεια και σαφήνεια απέναντι σε αυτά που θέλετε να υποστηρίξετε. Τα όρια που θα θέσετε, θα είναι σημαντικά για την ισορροπία σας.

 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σας σήμερα, δεν βοηθάει να προχωρήσετε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Οι συμφωνίες και οι οικονομικές συναλλαγές, ίσως να μην έχουν το αποτέλεσμα που περιμένετε, γιατί η προσοχή σας δεν θα είναι επικεντρωμένη σε αυτά τα θέματα. Απλά συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία, που θα σας δώσουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία που έχετε αυτό το διάστημα, θα σας κινητοποιήσει να κάνετε καινούργια σχέδια. Τα σχέδιά σας, θα στηριχτούν σε πάνω σε καινοτόμες ιδέες που εσείς έχετε ξεκινήσει να επεξεργάζεστε. Νιώθετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες που εμφανίζονται και να βάλετε τα πράγματα στην θέση σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί η αρνητική ψυχολογία σας, να δημιουργήσει αμφιβολίες για τον τρόπο που ενεργείτε στον επαγγελματικό σας τομέα. Δεν νιώθετε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε νέα σχέδια και αυτό, σας κρατάει σε μία στασιμότητα. Χρησιμοποιήστε την διαίσθησή σας και κάντε τις απαραίτητες αλλαγές για να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θέλετε να διασκεδάσετε και να βγείτε από την ρουτίνα. Οι δυσκολίες που έχετε περάσει στο παρελθόν, σας έχουν πιέσει συναισθηματικά. Η μέρα, σας καλεί να χαλαρώσετε και να αποστασιοποιηθείτε από σοβαρά ζητήματα και να ασχοληθείτε περισσότερο, με τον εαυτό σας.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μονοί και να σκεφτείτε την προσωπική σας εξέλιξη. Αυτό, θα σας ωθήσει να βρεθείτε σε χώρους που νιώθετε οικείους και με πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Μπορείτε να κάνετε γιόγκα ή διαλογισμό, να βγείτε μια βόλτα και να έρθετε σε επαφή με την φύση. Έτσι, θα νιώσετε χαλαροί και ήρεμοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα μακρινά ταξίδια και η περιπέτεια, θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα συζητήσετε τέτοιου είδους ζητήματα με κοντινά σας πρόσωπα. Η εξέτασή τους, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον  οικονομικό σας τομέα. Η διασκέδαση με αγαπημένα σας άτομα, είναι αυτό που θα ανανεώσει την διάθεσή σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε κάποια αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος και να ξεφύγετε από τις σκέψεις που σας δημιουργούν άγχος. Εστιάστε στα λάθη που έχουν γίνει και απεγκλωβιστείτε από στερεότυπα που σας δεσμεύουν. Σήμερα, ίσως είναι η κατάλληλη μέρα να δείτε τα πράγματα με μία διαφορετική οπτική.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ευχάριστη σήμερα και θα θελήσετε να πλησιάσετε τον σύντροφό σας, κάνοντάς συζητήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά. Οι έξοδοι και οι κοινωνικές οργανώσεις, θα σας διασκεδάσουν και θα δώσουν ένα ανάλαφρο ύφος στην ημέρας σας. Δείξτε όμως προσοχή στην συμπεριφορά σας, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, έχετε την διάθεση να ακούσετε τους άλλους και να βοηθήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η δοτικότητά σας, θα στηριχτεί κυρίως σε συμβουλές για θέματα που τους  απασχολούν και συνεπώς, θα τους στηρίξετε ψυχολογικά. Αποφύγετε να συζητήσετε λεπτομέρειες που μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική φόρτιση που νιώθετε σήμερα, θα σας βοηθήσει να δείτε με άλλη οπτική τις εξελίξεις που συμβαίνουν αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Η υπομονή σας είναι αυτή, που θα σας βοηθήσει να πετύχετε όσα επιθυμείτε. Κοντινά σας πρόσωπα, μπορούν να σας καθοδηγήσουν και να σας στηρίξουν αν το χρειάζεστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε σήμερα παρορμητικές ενέργειες, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Δεν βρίσκεστε σε κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση αυτή την περίοδο, ώστε να στηρίξετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας. Δώστε τον κατάλληλο χρόνο στον εαυτό σας και συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία, που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία σας με άτομα που έχετε κοινούς στόχους, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και θα σας γεμίσει με αισιοδοξία. Θα μπορέσετε να νιώσετε άνετα και ευχάριστα, καθώς οι συναντήσεις σας θα εξελιχθούν όπως επιθυμείτε. Διασκεδάστε μαζί τους και δείξτε την καλύτερη σας διάθεση.

 

Start typing and press Enter to search