In Αστρολογία, Ζώδια, Ημερήσιες Προβλέψεις, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 
Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

Ταύροι, η ανασφάλεια που νιώθετε, οφείλεται από τις απότομες αλλαγές που υπήρξαν στην ζωή σας. Παράγοντες που σας χάριζαν την ασφάλεια μέχρι και σήμερα, αποκτούν μία διαφορετική μορφή από αυτή που εσείς γνωρίζατε. Προσπαθήστε να προχωρήσετε με τις εξελίξεις, όσο και αν είναι δύσκολο. Λέοντες, οι διαφωνίες και οι αρνητικές συγκυρίες που εμφανίστηκαν στην ζωή σας, σας έχουν προσθέσει επιπλέον άγχος. Ένας εκνευρισμός σας συνοδεύει σε οτιδήποτε προγραμματίζετε και αυτό, πάει πίσω τα σχέδιά σας. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο λοιπόν, πριν προβείτε σε αποφάσεις και συμπεράσματα. Τοξότες, οι συμπεριφορές των άλλων μπορούν να σας δώσουν πολλές πληροφορίες, για το πώς σκέφτονται, νιώστε τον παλμό που σας δίνεται.

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η διασκέδαση και οι νέοι έρωτες, είναι αυτά που θα δώσουν ένα νέο χρώμα στην ζωή σας. Η θετική διάθεση, τροφοδοτεί με θετική ενέργεια την ημέρα σας και η προσωπική σας λάμψη διαχέεται έντονα στο γύρω περιβάλλον. Τα σχέδιά σας, παίρνουν μία νέα μορφή και αυτό σας κάνει πιο υπεύθυνους και ενεργητικούς, ειδικά στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν είναι η κατάλληλη ώστε ανταπεξέλθετε σε νέα σχέδια που έχετε θέσει. Η διάθεση αυτή, μπορεί να σας ωθήσει να αναβάλετε κάποια πράγματα, που μπορεί να φέρουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σας με κοντινά σας πρόσωπα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συμφωνίες και τα συμβόλαια που έχετε στο πρόγραμμα, σας ευνοούν και μπορείτε να ανταπεξέλθετε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Δείξτε προσοχή σε άτομα που έχουν πρόθεση να δημιουργήσουν εντάσεις, μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Απομακρυνθείτε από συζητήσεις που αφορούν σοβαρά ζητήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα αισθήματα αισιοδοξίας που νιώθετε αυτή την περίοδο, σας οδηγούν σε πρωτότυπες ιδέες. Θέματα που αφορούν συνεργασίες, θα πρέπει να τα επανεξετάσετε όμως καλύτερα. Θυμηθείτε ότι μπορεί να μην τρέφουν τα ίδια συναισθήματα με εσάς, τα άτομα που σας πλησιάζουν.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί μικρές αλλαγές που θα συμβούν στον επαγγελματικό σας τομέα, να σας δημιουργήσουν κάποιον εκνευρισμό και αυτό, θα καθυστερήσει τα μελλοντικά σας σχέδια. Θα πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι, στα θέματα που θα τεθούν υπό συζήτηση και να λειτουργήσετε με λογική και ωριμότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα καθημερινά σας ζητήματα, μπορεί να δείξετε μεγαλύτερη ευαισθησία από αυτή που επιτρέπουν οι συνθήκες. Αυτό σημαίνει, ότι ίσως αφήσετε πολλά περιθώρια στους άλλους, προσέξτε ειδικά πρόσωπα που έχουν αναπτύξει μία αντιπαλότητα απέναντι σας. Η διπλωματική σας στάση, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας και πρωτοτυπίας, θα ακολουθήσει τις πράξεις σας και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από το σύνολο. Λειτουργήστε σε αρμονία με τους άλλους γύρω σας, αυτό θα είναι το κίνητρο για να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία και να υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην σχέση ή στον γάμο σας, μπορεί να έχουν παρουσιαστεί μικρές εντάσεις αυτό το διάστημα και έχει δημιουργηθεί μία ψυχρότητα. Νιώθετε ότι δεν μπορείτε συζητήσετε σε ήπιους τόνος με τον σύντροφό σας και αυτό, μεγαλώνει την απόσταση μεταξύ σας. Αφήστε στην άκρη συζητήσεις για σοβαρά θέματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, κάποια έξοδος, μπορεί να αποφορτίσει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην σχέση σας. Ζήστε μία περιπέτεια με τον σύντροφό σας και καταθέστε του ταυτόχρονα, τα αισθήματα που τρέφετε για το πρόσωπό του. Η στάση αυτή, θα αναζωπυρώσει την σχέση σας και θα περάσετε ευχάριστα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε με δραστηριότητες και ενέργειες, που θα σας κάνουν να νιώσετε ευχάριστα και θα διαμορφώσουν μία θετική διάθεση. Οι σωματικές δραστηριότητες ή μια βόλτα στην φύση, θα σας φέρουν κοντά με τον εαυτό σας και θα εστιάσετε στις επιθυμίες σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι φιλικές σας συναντήσεις, θα διαμορφώσουν ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό κλίμα, έπειτα από μία κουραστική ημέρα. Αποφύγετε σήμερα την ρουτίνα, αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Η ανταπόκριση που θα βρείτε, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν και να προβείτε σε ριζικές αλλαγές. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, έχετε αντιληφθεί ότι δεν σας αντιπροσωπεύουν και πρέπει να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας.

 

Διάβασε αμέσως ένα άλλο ζώδιο που σε ενδιαφέρει:

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΑ & ΖΩΔΙΑ