In Αστρολογία, Ζώδια, Ημερήσιες Προβλέψεις, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 
Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

Δίδυμοι, σήμερα, ίσως έρθουν στην επιφάνεια κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρξαν στο παρελθόν, με συγγενικά ή κοντινά σας πρόσωπα. Τοξότες, η αγάπη για τον στόχο σας και η επιμονή που δείχνετε, απομακρύνει αρνητικές σκέψεις. Στηριχτείτε στις ικανότητές σας και απομακρυνθείτε από κάθε τι που σας περιορίζει. Υδροχόοι, οι διαφωνίες που μπορεί να υπήρξαν στο παρελθόν με συγγενικά σας πρόσωπα, έχουν αλλάξει τα συναισθήματά σας προς το πρόσωπο τους. Μην επιμείνετε σε λεπτομέρειες που μπορούν να εντείνουν την κατάσταση.

 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Οι συνθήκες στον χώρο εργασία σας, έχουν δυσκολέψει και αυτό από την μία σας δημιουργεί επιπλέον άγχος και από την άλλη, σας πεισμώνει περισσότερο για να διαπρέψετε στον χώρο σας. Η θετική σας ενέργεια διατηρεί άσβεστο το ενδιαφέρον σας, έχοντας υψηλά στάνταρ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η οργάνωση και η τάξη που έχετε στο μυαλό σας, βοηθούν να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα. Η επιθυμία να μιλήσετε με περισσότερο κόσμο, σας ξεκουράζει και ενισχύει την διάθεσή σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, οικονομικά ζητήματα που θα σας απασχολήσουν, θα σας απομακρύνουν από όσα μπορεί να έχετε οργανώσει. Βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο και ασχοληθείτε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τον καλλιτεχνικό σας τομέα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο σας και η διάθεσή σας, θα βοηθήσει να βελτιωθεί η σχέση σας. Μπορείτε να μιλήσετε ξεκάθαρα για όσα αισθάνεστε και να βοηθήσετε τους άλλους, να κατανοήσουν τις πραγματικές σας ανάγκες.

 

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις και η ρουτίνα, δεν θα σας αφήσουν πολύ χρόνο για τον εαυτό σας. Μην πιέζετε τα πράγματα και μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους, όταν ο χρόνος δεν είναι επαρκής για κάποιες καταστάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ενασχόληση σας με αθλητικές δραστηριότητες, θα μπορέσει να αποφορτίσει την περίσσεια ενέργεια, που σας προκαλεί το άγχος. Προσέξτε την υγεία σας και την διατροφή σας. Πιείτε περισσότερο νερό, για να βοηθήσετε τον μεταβολισμό σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε εντάσεις μέσα στον οικογενειακό σας τομέα, γιατί είστε αρκετά φορτισμένοι αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να εστιάσετε στο κέντρο σας και να βρείτε την ισορροπία σας. Ο διαλογισμός, βοηθάει να χαλαρώσετε και να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τίποτα δεν δείχνει σταθερό γύρω σας και αυτό, σας ανησυχεί ακόμα πιο πολύ. Ίσως, θα πρέπει να κοιτάξετε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα την ζωή σας και να πιστέψετε περισσότερο στις ικανότητες και στις δυνατότητές σας. Μην αφήνετε να σας επηρεάσουν, τρίτα πρόσωπα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, θα επικρατήσει ένα ήρεμο περιβάλλον, που αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί. Ίσως έχετε κάνει ενέργειες στο παρελθόν, οι οποίες σας έφεραν σε δύσκολη θέση και τώρα, σας δίνεται ο κατάλληλος χρόνος να τα βάλετε σε μία τάξη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, ελέγξτε τις αντιδράσεις σας και μην αφήσετε αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις που σας έχουν  κουράσει ψυχολογικά. Η ευθύτητα του λόγου σας, βοηθάει να ανατρέψετε τις καταστάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι κρυφές καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν, έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και μπορούν να ξεκαθαριστούν. Οι σκέψεις σας, κινούνται πάνω σε μία σταθερότητα και αυτό, σας δίνει περισσότερη σιγουριά για τα σχέδιά σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, σας σπρώχνει να κάνετε περισσότερα ανοίγματα και να ακολουθήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Οι επαφές με άτομα του κοινωνικού σας κύκλου, είναι αυτές που θα σας δώσουν το κίνητρο, για να προωθήσετε τα νέα σας σχέδια. Μην επαναπαύεστε σε προτάσεις που δεν σας ικανοποιούν.

 

Start typing and press Enter to search