In Αστρολογία, Ζώδια, Ημερήσιες Προβλέψεις, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 
Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

Κριοί, προσπαθήστε να κατευνάσετε τα πνεύματα και να οδηγηθείτε με σοφό τρόπο και σύνεση, στις νέες συνεργασίες που οργανώνετε. Καρκίνοι, η παρουσία σας έχει έναν δυναμισμό που εμπνέει τους άλλους και είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και βάλτε τα δυνατά σας για να τα καταφέρετε. Παρθένοι, η πίεση και το άγχος μπορεί να είναι έντονα και θα πρέπει να τα εξομαλύνετε με κάθε τρόπο.

 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Οι οξύθυμες αντιδράσεις από το γύρω περιβάλλον, έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σας και ίσως  νιώθετε αρκετά πιεσμένοι, αυτό το διάστημα. Οι δυσμενείς καταστάσεις που έχουν συμβεί στην ζωή σας, έφεραν αρνητικά αποτελέσματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα συναισθήματά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, ίσως έρθουν στο φως παρασκήνια που έχουν δημιουργήσει μία τεταμένη κατάσταση, με πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Η ψυχραιμία που θα πρέπει να κρατήσετε, είναι σημαντική για να επαναφέρετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Η στροφή προς τον εσωτερικό σας κόσμο, είναι η λύση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αλληλοκατανόηση και η συμφιλίωση με κοντινά σας πρόσωπα, είναι το όπλο για να επανέλθουν στην αρχική τους μορφή οι σχέσεις σας. Κάποια έξοδος, μπορεί να αποβάλλει το άγχος που νιώθετε και θα μπορέσετε να φτιάξετε νέα σχέδια, για την προσωπική σας ζωή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσπάθειες που κάνετε για να πλησιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχουν ένα χαρούμενο χαρακτήρα και αυτό, σας δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνετε τις εντάσεις του παρελθόντος. Η διπλωματική σας ικανότητα, θα προσφέρει τις αλλαγές που έχετε ανάγκη αυτό το διάστημα.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τις παρεξηγήσεις και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις, που έχουν συμβεί στο παρελθόν με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις που έχετε προγραμματίσει, θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε νέους στόχους και θα μπορέσετε να τους χρησιμοποιήσετε για να πετύχετε στα επαγγελματικά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, νομικές υποθέσεις και οικονομικά ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, μπορείτε να τα επεξεργαστείτε και να τα διευθετήσετε με περισσότερη ακρίβεια. Θα συνεργαστείτε θετικά, με τα νομικά πρόσωπα που θα σας αντιπροσωπεύσουν, νιώθοντας έτσι την ανάλογη ασφάλεια.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, δεν μπορείτε να κρύψετε τα συναισθήματά σας απέναντι στον σύντροφό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα δώρα και οι εκπλήξεις, θα βοηθήσουν να δείξετε τα αισθήματά σας. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στον δρόμο σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες υποχρεώσεις και θέματα της καθημερινότητας, θα σας τραβήξουν την προσοχή και θα μειώσουν τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε. Ίσως, θα πρέπει να στραφείτε σε κάτι πιο εποικοδομητικό που θα σας χαρίσει θετική διάθεση. Οι αθλητικές δραστηριότητες, θα βοηθήσουν αρκετά την υγεία σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια και να τα οργανώσετε κατάλληλα. Έχετε την ευχέρεια να επαναξιολογήσετε τα στοιχεία που έχετε συλλέξει μέχρι σήμερα. Θέλετε να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος και αυτό, ενισχύει την θετική σας διάθεση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος, μπορεί σήμερα να σας απομακρύνει από ενέργειες που έχετε προγραμματίσει. Μην προβείτε σε καταστάσεις που μπορούν να σας εκθέσουν σε κινδύνους, που θα σας επιφέρουν αρνητικές συνέπειες. Να είστε επιφυλακτικοί στα βήματα που θέλετε να κάνετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορεί να παρατηρήσετε μία έντονη κινητικότητα στον εργασιακό σας τομέα και να νιώσετε ότι τα πράγματα, θα εξελιχθούν σε καλύτερους ρυθμούς. Μην επαναπαυθείτε όμως, συγκεντρωθείτε στις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να κάνετε, για να έχετε την ανάλογη εξέλιξη στα επαγγελματικά σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, θα υπάρξει μία ηρεμία και ίσως λάβετε κάποια χρήματα από οικονομικές συναλλαγές, που εκκρεμούν από το παρελθόν. Αυτό, ίσως σας δώσει μία ανάσα στην οικονομική σας κατάσταση και θα μπορέσετε, να προχωρήσετε τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει.

 

Start typing and press Enter to search