In Αστρολογία, Ζώδια, Ημερήσιες Προβλέψεις, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 
Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

Κριοί, μία όμορφη διάθεση μπορεί χρωματίζει την ημέρα σας και βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Οι σχέσεις σας λοιπόν, θα αλλάξουν μορφή και θα αναζωπυρωθούν θετικά αισθήματα. Δίδυμοι, η ευαισθησία σας δεν σας αφήνει να εξετάσετε πολλές πτυχές της ζωής σας και σας κρατάει προσηλωμένους, μόνο σε καθημερινά ζητήματα. Προσπαθήστε να αναπτύξετε νέα οπτική και να απαγκιστρωθείτε από στερεότυπα και αρνητικές σκέψεις.   Λέοντες, η πρακτικότητά σας μπορεί να βοηθήσει να προβάλλετε δυναμικά τις ικανότητές σας, μην αισθάνεστε ανασφαλείς, δώστε περιθώριο στον εαυτό σας να δείξει τι αξίζει.

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Τα σχέδια που θέλετε να πραγματοποιήσετε, βρίσκονται σε ένα επίπεδο που σας βοηθάνε να αναπτύξετε τις ικανότητες και δεξιότητές σας. Η αναγνώριση από το γύρω περιβάλλον, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα νιώσετε ευχάριστα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν παρατηρήσετε έναν απρόοπτο εκνευρισμό, στραφείτε σε δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν ευεξία και θα αποβάλουν το άγχος. Η γιόγκα και ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσουν στην εσωτερική αναζήτηση και θα ισορροπήσουν, τις εντάσεις και τις ανησυχίες σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευαισθησία που δείχνετε σε καθημερινά γεγονότα και πρόσωπα, θα παρεμβάλει την λογική και θα αισθανθείτε μία αμηχανία. Μην αφήνετε τα συναισθήματα να σας κατακλύζουν και να σας απομακρύνουν από σημαντικές αποφάσεις. Η βοήθεια που επιθυμείτε να δώσετε, θα προσδιορίσει την δοτικότητά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να κατακτήσετε τους στόχους που έχετε βάλει και αυτό, σας κάνει ακόμα πιο δυναμικούς και αήττητους, μέχρι να τους φτάσετε. Το πνεύμα ελευθερίας, θα σας οδηγήσει σε πρωτότυπες ενέργειες και θα αποτραβηχτείτε, από θέματα ρουτίνας. Περιορίστε την παρορμητικότητά σας, για να μην δημιουργηθούν δυσκολίες στην επικοινωνία σας.

 

ΛΕΩΝ

Η σιγουριά που σας προσφέρει το συναδελφικό σας περιβάλλον, θα φανεί μέσα από την συμπαράσταση και υποστήριξη την οποία θα λάβετε. Η σταθερότητα και η ευελιξία σας σε απρόβλεπτα θέματα που προκύπτουν, βοηθούν τη πορεία σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσπάθεια σας να ξεκαθαρίσετε τα θέματα που εξελίσσονται μέσα στην οικογένεια σας, θα χρειαστεί την αντικειμενικότητα σας και την αναλυτική τάση που δείχνετε, απέναντι στα πράγματα. Μείνετε συντονισμένοι στα γεγονότα, που θα καθορίσουν την ακριβή διάσταση των πραγμάτων.

 

ΖΥΓΟΣ

Η ένταση και τα αρνητικά συναισθήματα που βγάζετε απέναντι σε αδικίες που έχετε δεχθεί, μπορούν να σας αποπροσανατολίσουν, από όσα πρέπει να κάνετε το διάστημα αυτό. Η ανταπόκριση που θα βρείτε από κάποια πρόσωπα, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε με διπλωματία τις δυσκολίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας, την αστάθεια των συναισθημάτων σας, κάντε τις συζητήσεις που θέλετε σε πιο ήπιους ρυθμούς. Ίσως το να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να νιώθετε πιο σίγουροι στις αποφάσεις που θα πάρετε. Ένας περίπατος στην φύση, θα σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα επαγγελματικά σας, σήμερα μπορεί να δεχθείτε νέες προτάσεις και να εξελίξετε τα σχέδιά σας. Σκεφτείτε τι ακριβώς σας ευχαριστεί και αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά σας και νιώστε άνετα, στις συμφωνίες που θα προκύψουν. Αναδείξτε τα ταλέντα σας, με κάθε τρόπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αλλαγές που έχουν συμβεί αρχίζουν να παίρνουν την μορφή που ορίζετε και αυτό, σας κάνει να αισθάνεστε δυνατοί και σίγουροι. Οι προσπάθειες σας, ήταν πολυάριθμες στο παρελθόν και αρχίζουν να αναγνωρίζονται. Οι κινήσεις σας, πρέπει να είναι σταθερές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχολογία σας, είναι αρκετά πιεσμένη αυτό το διάστημα και βρίσκεστε σε μία περίοδο αναζήτησης. Οι πνευματικές σας ανησυχίες και η ολοκλήρωση της μόρφωσής σας, έχουν μπει σε έναν νέο δρόμο. Απομακρύνετε τις αρνητικές σκέψεις, γιατί δεν σας αφήνουν ελεύθερους να δράσετε δυναμικά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η οξύτητα της σκέψης σας, αφαιρεί τα αρνητικά σημάδια που εμπλέκονται στην εξέλιξή σας. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων, θα σας δώσει ένα ευρύ φάσμα αναζήτησης και θα σας βγάλει από την ρουτίνα. Η πρόταση που μπορεί να δεχθείτε από τον σύντροφό σας, θα είναι μία μικρή μετάβαση σε νέα ξεκινήματα.

 

Διάβασε αμέσως ένα άλλο ζώδιο που σε ενδιαφέρει:
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΑ & ΖΩΔΙΑ