In Αστρολογία, Ζώδια, Ημερήσιες Προβλέψεις, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 
Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

Τοξότες, σήμερα, μπορεί να σας συμβούν απρόοπτα πράγματα που θα αποδιοργανώσουν τα σχέδιά σας. Το άγχος, μπορεί να επιβαρύνει την ψυχολογία σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να το περιορίσετε. Αιγόκεροι, η ευαισθησία που νιώθετε αυτό το διάστημα, ίσως σας γεμίζει ανασφάλειες. Μπορείτε να συμπαρασταθείτε στα πρόσωπα που αγαπάτε, χωρίς όμως να κάνετε υπερβολικές ενέργειες. Υδροχόοι, προοδευτικές ιδέες θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Θυμηθείτε όμως, ότι πρέπει να προχωρήσετε με σταθερά βήματα.

 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η θέση σας σήμερα, απέναντι στα επαγγελματικά σας θέματα θα είναι λίγο απόμακρη καθώς μπορεί να υπάρξει ένας εκνευρισμός με συναδέλφους σας. Αποφύγετε να συζητήσετε προβλήματα που απαιτούν αναλύσεις και διευκρινήσεις. Ασχοληθείτε με ζητήματα που μπορούν να σας χαλαρώσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, δεν νιώθετε έτοιμοι ψυχολογικά για να κάνετε τα απαραίτητα ανοίγματα που χρειάζονται τα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε λοιπόν, αποφάσεις και βρεθείτε με άτομα που νιώθετε ότι σας κατανοούν και σας βοηθούν ψυχολογικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν προβλέπονται στο πρόγραμμά σας συναντήσεις με νέα πρόσωπα, η μέρα σήμερα, ευνοεί τις επικοινωνίες. Μπορείτε να οργανώσετε συναντήσεις που θα αποτελέσουν κίνητρο για τα νέα σας σχέδια. Δείξτε προσοχή στην απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να λάβετε κάποια νέα που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας. Ίσως, συμβούν κάποια πράγματα που θα καθορίσουν την πορεία σας. Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας, θα πρέπει να γίνουν σε αρμονικό κλίμα, έτσι ώστε να ισορροπήσετε την σχέση σας.

 

ΛΕΩΝ

Η μέρα, σας ωθεί να κάνετε νέα πράγματα και αυτό σας χαρίζει μία αίσθηση αισιοδοξίας. Τα άτομα που θα σας περιβάλλουν, θα αναγνωρίσουν τα ταλέντα σας και αυτό θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, μπορεί να έχει επηρεαστεί από υπερβολικές ευθύνες που σας έχουν αναθέσει. Προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τις σκέψεις σας και να βάλετε κάποιες προτεραιότητες. Μην αναλάβετε πράγματα που μπορεί να σας πιέσουν, απλά ξεκαθαρίστε την θέση σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Θέματα καριέρας και συνεργασιών σήμερα, ευνοούνται και μπορείτε να προβείτε στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Η διάθεσή σας, είναι ευχάριστη και αυτό ευνοεί τις επαφές σας με τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και συνεχίστε δυναμικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν έχετε οργανώσει νέες συμφωνίες και συμβόλαια, θα πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές. Η πλήρη εικόνα των στοιχείων που έχετε στα χέρια σας, θα σας δώσει την σιγουριά να συνεχίσετε χωρίς να προκύψουν προβλήματα στο μέλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιθυμία σας να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας, θα δημιουργήσει ένα ρομαντικό κλίμα μεταξύ σας. Αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα όμως που μπορούν να σας χαλάσουν την διάθεση. Μην αφήνετε το άγχος που μπορεί να σας έχει μεταφέρει η επαγγελματική σας ζωή, να επηρεάζει τις σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπερβολική ευαισθησία προς θέματα που δεν μπορείτε να διευθετήσετε με καθαρή λογική, μπορεί να δημιουργήσει διόδους σε τρίτα πρόσωπα για να λειτουργήσουν αρνητικά απέναντι σας. Κρατήστε τις μεταξύ σας ισορροπίες και μην αφήνετε περιθώρια να σας επηρεάσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με πρωτοποριακά θέματα, αλλά η βιασύνη μπορεί να αφήσει σε εκκρεμότητα τα σχέδιά σας. Προσέξτε και δομήστε τις σκέψεις σας, χωρίς να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, τα οποία στο τέλος μπορούν να σας κουράσουν.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρακτική σκέψη, μπορεί να είναι χρήσιμη σήμερα ειδικά στην σχέση σας με κοντινά σας πρόσωπα, καθώς θα ζητήσουν από εσάς την συμβουλή και καθοδήγησή σας, σε θέματα που τους απασχολούν. Αυτή η στάση, θα βοηθήσει να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας και ταυτόχρονα θα σας διδάξει πράγματα για την δική σας ζωή.

 

Start typing and press Enter to search