In Αστρολογία, Ζώδια, Ημερήσιες Προβλέψεις, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 
Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

Ταύροι, τα νέα σχέδια που έχετε, θα σας προσφέρουν την υλική ασφάλεια που έχετε ανάγκη. Η στάση αυτή, θα σας δώσει ηθική ικανοποίηση, οδηγώντας σας πλέον σε μία απροσδόκητη αλλαγή και έναν νέο τρόπο ζωής. Λέοντες, σήμερα, θα ασχοληθείτε με τις φιλικές σας σχέσεις, διαφοροποιώντας το κλίμα του παρελθόντος. Η διάθεση να διασκεδάσετε και να οργανώσετε νέες δραστηριότητες, θα αναδείξει την δημιουργική σας πλευρά. Υδροχόοι, αφήστε πίσω σας τις σχέσεις που δεν σας προσφέρουν όσα έχετε ανάγκη και επιζητήστε να σχηματίσετε νέες, που θα σας ολοκληρώσουν.

 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να έχετε περάσει από κάποιες δοκιμασίες στις σχέσεις σας και τώρα, έχετε γίνει πιο αποφασιστικοί. Οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα έχουν να κάνουν με την αναδιαμόρφωση των σχέσεών σας και θα εστιάσετε σε θέματα, που σας έχουν προβληματίσει. Οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις, δεν βοηθούν να φτάσετε σε θετικά αποτελέσματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι κινήσεις σας απέναντι στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να είναι επιφυλακτικές και να μην αφήσετε την παρορμητικότητα να οδηγήσει τα βήματά σας.  Ίσως, έχετε περάσει ένα δύσκολο παρελθόν, αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραιτηθείτε. Βρείτε χρόνο και χαλαρώστε, αυτό θα βοηθήσει την ψυχολογία σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, θα είναι έντονη στην διάρκεια της ημέρας. Αυτό, δείχνει ότι είστε έτοιμοι να φλερτάρετε και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο. Ο μαγνητισμός σας, θα είναι έντονος και θα ευνοήσει σήμερα τα ερωτικά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρόθεση σας να πλησιάσετε τον σύντροφό σας, θα βελτιώσει θέματα που σας έχουν απομακρύνει και μπορείτε να συζητήσετε όσα σας απασχολούν. Δεν χρειάζεται να αμφιβάλλετε για τις ενέργειες σας και τα αισθήματα που τρέφετε, δείξτε όσα νιώθετε και θα δημιουργηθεί ένα ευχάριστο κλίμα μεταξύ σας.

 

ΛΕΩΝ

Τα ταξίδια και οι εξορμήσεις στην φύση, σας δραστηριοποιούν και αυτό, θα βελτιώσει τις σχέσεις σας και την ψυχολογία σας. Η διασκέδαση και νέοι τρόποι ψυχαγωγίας, θα σας απομακρύνουν από την ρουτίνα και την καθημερινότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνία σας σήμερα ευνοείται, μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ενέργειες που θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά σας. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν, θα είναι κυρίως επαγγελματικά και οικονομικά. Ίσως, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας αρκετά και αυτό, θα πρέπει να το φέρετε σε μία ισορροπία, αφήνοντας χώρο και για τον εαυτό σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Η αποφασιστική σας στάση, θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε θέματα που δημιουργούν μία στασιμότητα στην προσωπική σας εξέλιξη. Το άγχος, είναι κύριος παράγοντας που επηρεάζει τις αποφάσεις σας και δεν σας αφήνει να λειτουργήσετε με λογική και σύνεση. Κάποια έξοδος, μπορεί να σας ανανεώσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία σας κρατά μακριά από όσα πρέπει να ολοκληρώσετε. Θα νιώθετε την ανάγκη να έχετε κοντά σας άτομα που σας κατανοούν και μπορούν να σας φροντίσουν. Μην νιώθετε ενοχές σε περίπτωση που αφήσετε πίσω θέματα που πρέπει να προχωρήσετε. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις όσο και αν νιώθετε ότι θέλετε να ενεργήσετε, αφού τα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας, ίσως χρειάζονται μία δεύτερη ματιά. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, σιγουρευτείτε με ποιον τρόπο θα πρέπει να κινηθείτε. Στηριχτείτε στην δυναμική και στις ικανότητές σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα έχετε μία ανοδική πορεία και θα μπορέσετε να κάνετε κινήσεις που στο μέλλον θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα πρέπει να τις αδράξετε και να ενεργήσετε κατάλληλα. Μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα, να επηρεάσουν τις σκέψεις σας και να αντλήσουν πληροφορίες που θα τις χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε εκνευρισμό που να επηρεάσει τις συζητήσεις σας και να νιώσετε ότι δεν υπάρχει κατανόηση από το γύρω περιβάλλον. Ο διαλογισμός και η εστίαση στον εαυτό σας, θα βοηθήσει να ισορροπήσετε την ενέργειά σας και να νιώσετε πιο ήρεμοι. Ένας περίπατος στην φύση, θα σας φέρει πιο κοντά στις επιθυμίες σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, παρασκήνια και αρνητικές καταστάσεις που μπορεί να αφορούν άτομα του παρελθόντος, θα έρθουν στην επιφάνεια. Η μέρα σας, θα πάρει ένα ενδιαφέρον στίγμα και εσείς θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση. Η αγνή σας πρόθεση, μπορεί να σας κάνει αφελείς και να μην μπορέσετε να βάλετε στην σωστή σειρά τα πράγματα. Δώστε λίγο χρόνο, μέχρι να φτάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Start typing and press Enter to search