In Αστρολογία, Ζώδια, Ημερήσιες Προβλέψεις, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 
Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

Ζυγοί, τα πράγματα γύρω σας έχουν πάρει μία διαφορετική τροπή, την οποία είστε έτοιμοι να επεξεργαστείτε. Νιώθετε ότι έχετε την δύναμη, να προβάλλετε πρωτοποριακές ιδέες που θα σας ξεχωρίσουν από το σύνολο. Αιγόκεροι, η υπερβολική ευαισθησία, δεν σας αφήνει να σκεφτείτε ξεκάθαρα για θέματα που σας απασχολούν. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αυτό θα σας απομακρύνει από εντάσεις και θα επικεντρωθείτε στην ενδυνάμωσή σας. Υδροχόοι, κάποιος εκνευρισμός και διαφωνίες που υπάρχουν με τον περίγυρό σας, έχουν επηρεάσει τις σκέψεις και τις σχέσεις σας. Αφουγκραστείτε τα μέχρι τώρα δεδομένα, χωρίς να κλείνετε τα μάτια σε αρνητικές συμπεριφορές.

 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, ίσως μία μικρή ένταση και ένα γεγονός δημιουργήσει μία αστάθεια στην ερωτική σας ζωή. Η μέρα, θα σας βοηθήσει να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα που θέλετε και να καταθέσετε τα επιχειρήματά σας. Μπορεί να μην τρέξουν όλα με γρήγορους ρυθμούς, δώστε τον ανάλογο χρόνο που χρειάζονται.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε τις ικανότητές σας και θα αποδώσουν οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει μέχρι σήμερα. Αυτό, θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αυτοεκτίμησή σας και να βγείτε, από την αρνητική ψυχολογία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα θελήσετε να οργανώσετε μία έξοδο με τους φίλους σας ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό, θα σας δώσει το έναυσμα να ξαναβρεθείτε και να κινηθείτε πιο αισιόδοξα. Ίσως, η επικοινωνία σας να είναι καλύτερη, με άτομα από το αντίθετο φύλο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία νέα ερωτική σχέση, μπορεί να παρουσιαστεί ξαφνικά στον δρόμο σας και θα σας ενθουσιάσει. Αποφύγετε συζητήσεις, που αφορούν κρυφές καταστάσεις, διότι θα σας χαλάσουν την διάθεση και σήμερα, δεν είστε διατεθειμένοι να ασχοληθείτε και να πάρετε θέση.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα, δεν θέλετε να κρύψετε τον έρωτα σας και την αγάπη που τρέφετε για τον σύντροφό σας. Η διάθεση για περιπέτεια μαζί του, είναι μία αναζήτηση των επιθυμιών σας. Μπορείτε λοιπόν, να οργανώσετε μικρές εξορμήσεις και να έρθετε κοντά στην φύση, λαμβάνοντας την θετική της ενέργεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενώ θα θελήσετε να ασχοληθείτε με θετικά πράγματα και νέα δημιουργήματα, ίσως οι πολλές υποχρεώσεις που έχετε το τελευταίο διάστημα, να σας εμποδίσουν. Μην απογοητεύεστε όμως, απλά κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να είστε καλά και να νιώσετε ευδιάθετοι.

 

ΖΥΓΟΣ

Το φλερτ και η διασκέδαση, είναι για σας πηγές ζωής και θέλετε να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Έχετε την ανάγκη να φύγετε από τη ρουτίνα, να εκφραστείτε και να δημιουργήσετε νέα σχέδια και να νιώσετε την ελευθερία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία και ανασφάλεια, σας ωθεί να επανεξετάσετε νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε. Είναι η κατάλληλη μέρα, να εστιάσετε στον εαυτό σας και να βρεθείτε με πρόσωπα, που μπορούν να σας καθοδηγήσουν σωστά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, έχετε την ανάγκη να βρεθείτε με άτομα που μπορούν να σας ακούσουν και να συμπαρασταθούν, στις ανησυχίες που έχετε το τελευταίο διάστημα. Μπορείτε να τους ανοίξετε την καρδιά σας και να ζητήσετε την βοήθεια και την συμβουλή τους, φτάνει να είναι άξια εμπιστοσύνης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συμπεριφορά του συντρόφου σας, μπορεί να γίνει το βάθρο για να έρθετε πιο κοντά και να νιώσετε την φροντίδα και την αγάπη, που νιώθει για σας. Η μέρα σας, θα κυλήσει ευχάριστα και θα νιώσετε ότι μπορείτε να ξεκουραστείτε και να περάσετε ευχάριστα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας και δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις σας. Αποφύγετε οξύθυμες συμπεριφορές και μην νιώθετε ενοχές, για τις ενέργειες που έχετε πράξει στο παρελθόν. Απλά συνειδητοποιήστε τα λάθη που έχουν συμβεί και επαναξιολογήστε τα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να έχουν συμβεί αρνητικά γεγονότα στο παρελθόν και έχουν μπλοκάρει τις σκέψεις σας. Οι αθλητικές δραστηριότητες, μπορούν να σας χαρίσουν ευεξία και να σας βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος. Απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν.

 

Start typing and press Enter to search