In Αστρολογία, Ζώδια, Ημερήσιες Προβλέψεις, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 
Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

Καρκίνοι, τα επαγγελματικά σας σχέδια θα ευνοηθούν μέσω της επιχειρηματικότητας που σας διακατέχει, με την οποία μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε σε ζητήματα που μέχρι τώρα εκκρεμούσαν. Είστε έτοιμοι λοιπόν, να ανταπεξέλθετε σε όποια δυσκολία εμφανιστεί. Παρθένοι, οι αμφιβολίες δεν βοηθούν να φέρετε σε μία ισορροπία τις σχέσεις σας και ειδικά, με τον σύντροφό σας. Υδροχόοι, η αίσθηση να διαμορφώσετε ένα ευχάριστο κλίμα με τον σύντροφό σας, σας ωθεί να δημιουργήσετε πρωτότυπα σχέδια και να διασκεδάσετε. Αφήστε την φαντασία σας, να καλπάσει και στο μόνο που έχετε να βάλετε όρια, είναι η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας.

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχική σας διάθεση, δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό μπορεί να σας απομακρύνει από αρμοδιότητες και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Το πρόγραμμα που έχετε πρόθεση να ακολουθήσετε, μπορεί να μην είναι εφικτό να υλοποιηθεί, εξαιτίας μικρών προβλημάτων που θα προκύψουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα, σήμερα θα πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα, αφού θα θελήσετε να οργανώσετε με φίλους πρωτοποριακά πράγματα. Μία εκδρομή μικρής απόστασης και η επαφή σας με την φύση, θα σας χαρίζουν μία ευεξία, με αποτέλεσμα να γεμίζετε θετική ενέργεια. Μην αφήσετε την μέρα να περάσει ανεκμετάλλευτη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε τις επικοινωνίες με άτομα που έχετε μία διένεξη, γιατί θα δημιουργηθούν επιπλέον παρεξηγήσεις. Η μέρα, σας βοηθάει να δείτε μία πλήρη εικόνα των καταστάσεων και να βγάλετε σωστά συμπεράσματα, μετά από καλή σκέψη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση, θα σας βοηθήσει να δείτε με μία διαφορετική οπτική τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σήμερα, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς έχει συμβεί και να κατανοήσετε, τα λάθη που έχουν υπάρξει. Η ενδοσκόπηση, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στις αποφάσεις σας.

 

ΛΕΩΝ

Ο κίνδυνος να φανείτε σχολαστικοί, απέναντι σε συζητήσεις που θα προκύψουν με οικεία ή συγγενικά πρόσωπα, είναι έντονος. Κρατηθείτε λοιπόν, σε απόσταση και μην παρασύρεστε από παρορμητικές σκέψεις. Έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίζετε τα πράγματα με δυναμισμό και αυτό, είναι που θα σας βοηθήσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια, διότι η μέρα σας ωθεί σε περιττά έξοδα. Η επιθυμία σας, να ευχαριστήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα με δώρα και εκπλήξεις, μπορεί να σας βγάλει εκτός ορίων. Κάντε τον απαραίτητο προϋπολογισμό, πριν προχωρήσετε σε ενέργειες.

 

ΖΥΓΟΣ

Συναντήσεις σε εξωτερικούς χώρους με τον σύντροφό σας, θα κυλήσουν με ευχάριστο τρόπο. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο, να δημιουργηθεί κάποιος εκνευρισμός αν δεν προσέξετε τις απαντήσεις που θα δώσετε σε συζητήσεις. Μείνετε χαλαροί και αφήστε την μέρα, να περάσει ευχάριστα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αρμονία των συναισθημάτων σας, είναι σημαντική για να φέρετε την ισορροπία στις σχέσεις σας. Προγραμματίστε τις συναντήσεις σας και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας. Αφήστε την διαίσθησή σας, να σας καθοδηγήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα βάρη και οι υποχρεώσεις που σας συνοδεύουν, σας έχουν κουράσει και νιώθετε αρκετά εξαντλημένοι. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και ακούστε την άποψή τους. Μία γυναίκα από το κοντινό σας περιβάλλον, μπορεί να σας βοηθήσει και να σας συμβουλέψει σωστά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια νοσταλγική διάθεση, θα σας γυρίσει πίσω στο παρελθόν και θα ανατρέξετε σε παλιές σας σχέσεις. Αυτό θα σας κάνει να σκεφτείτε περισσότερο την μέχρι τώρα πορεία σας. Η μέρα, θα πάρει ένα θετικό χρώμα και αυτό, θα σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να κάνετε περισσότερο πράματα που σας ευχαριστούν. Μια έξοδος για διασκέδαση, θα σας ανανεώσει ή ακόμα μπορείτε να μείνετε στο σπίτι με αγαπημένα σας πρόσωπα, κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις. Κανονίστε ότι είναι πιο κοντά, στα ενδιαφέροντά σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα υπάρξουν θερμά συναισθήματα που θα οδηγήσουν σε ένα αρμονικό κλίμα τις σχέσεις σας. Αν δημιουργηθεί κάποια ένταση, προσπαθήστε να την χειριστείτε πιο διπλωματικά. Προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας, έχετε ανάγκη να βρείτε χρόνο για όσα θέλετε να κάνετε.

 

Διάβασε αμέσως ένα άλλο ζώδιο που σε ενδιαφέρει:
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΑ & ΖΩΔΙΑ