In Αστρολογία, Ζώδια, Ημερήσιες Προβλέψεις, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 
Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

Κριοί, η αντιμετώπιση των συγκυριών που σας περιστοιχίζουν, σας κάνουν να αγνοείτε την ρεαλιστική εικόνα των καταστάσεων. Η αλλαγή του τρόπου σκέψης σας, θα σας βγάλει από ένα δίλημμα που σας προβληματίζει. Λέοντες, οι υποθέσεις που ανήκουν σε ένα δυσοίωνο παρελθόν, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σας απασχολήσουν. Η ψυχραιμία, θα είναι το εργαλείο, για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που θα υπάρξουν. Ζυγοί, οι συναντήσεις με το συναδελφικό ή φιλικό σας περιβάλλον, θα αντλήσουν ενέργεια από τις θετικές προθέσεις που υπάρχουν αμφίδρομα και από τα δύο μέρη. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνετε και αναπτύξτε έναν νέο κύκλο.

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε κάθε ένταση που μπορεί να εξελιχθεί στον προσωπικό σας χώρο, διότι η ψυχολογία σας δεν είναι σε ήπια κατάσταση, ώστε να μπορείτε να ανταπεξέλθετε με πειθαρχία. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες, που θα σας χαρίσουν ευδιαθεσία και θα δημιουργήσουν μία αισιόδοξη πορεία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ενώ παρατηρείτε ότι γύρω σας τα πράγματα τρέχουν με ρυθμούς και σας δίνουν φως για να συμπεράνετε κάποια πράγματα, προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι στις αποφάσεις σας. Η επαναξιολόγηση των πραγμάτων, θα σας δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, θα κυλήσει ευχάριστα με συνευρέσεις φιλικών προσώπων και οι εξορμήσεις για διασκέδαση που θα ορίσετε μαζί τους, θα γεμίσουν τον χρόνο σας. Η αίσθηση να αφήσετε πίσω σας τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες, θα σας απαλλάξει από τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν αυτό το διάστημα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο εκνευρισμός, είναι ένα στοιχείο στις σχέσεις σας που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και ρίξεις. Η σωστή διαχείρισή τους, θα επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που εσείς νομίζετε. Μείνετε μόνοι, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι αισθάνεστε αυτό το διάστημα.

 

ΛΕΩΝ

Οι υποθέσεις που υπήρξαν στο παρελθόν και αφορούσαν αρνητικές φήμες για το πρόσωπό σας, ίσως έρθουν στην επιφάνεια. Αυτό θα είναι κάτι, που θα σας βάλει στην διαδικασία ξεκαθαρισμάτων και θα σας επιβεβαιώσει σημαντικά πράγματα, που εσείς απλά προσπερνούσατε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας παροτρύνουν κοντινά σας πρόσωπα, να κάνετε νέα ανοίγματα που μακροπρόθεσμα να σας αποδώσουν. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν, θα είναι σημαντικές και θα χρειαστεί να κάνετε μία ακριβή ανάλυση. Συλλέξτε πρώτα όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα θέματα των επαγγελματικών σας, σήμερα, θα σας απασχολήσουν και θα ψάξετε νέα σχέδια να προβάλλετε στους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να είστε συγκροτημένοι με τις ιδέες που σας δίνονται και κάντε τις απαραίτητες κινήσεις, που θα σας υποδείξουν οι συνθήκες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επαφή σας με το κοινωνικό περιβάλλον, είναι το κλειδί που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Η τύχη, μπορεί να σας ευνοήσει και αυτό θα είναι ένα στοιχείο που θα εκμεταλλευτείτε. Ίσως προβείτε και σε ξεκαθαρίσματα, που έχετε αφήσει πίσω.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά θέματα που σας συνοδεύουν, έχουν επηρεάσει τον συναισθηματικό σας τομέα και έχουν καταβάλει την ενέργειά σας. Οι σκέψεις σας, πρέπει να είναι οργανωμένες, ώστε να μην φτάσετε σε αποτελέσματα που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και να ακολουθήσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συζητήσεις που θα προκύψουν με νέα πρόσωπα, θα είναι πάνω σε νέα σχέδια που θα προταθούν και νέες ιδέες. Η αμφίδρομη ειλικρίνεια, είναι το κλειδί για να ακολουθήσετε τον δρόμο που έχετε ορίσει και να φτάσετε στην επιτυχία. Ξέρετε τον τρόπο για να τα καταφέρετε, απλά κάντε το.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα για σας, θα περάσει γρήγορα γιατί θα βυθιστείτε στις σκέψεις των υποχρεώσεων και των ευθυνών που σας ακολουθούν. Βρείτε λίγο χρόνο όμως και για τον εαυτό σας και δώστε του την κατάλληλη φροντίδα, για να αποφορτιστεί και να χαλαρώσει, διότι η στάση αυτή θα καταλήξει σε έντονο άγχος.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ένταση της εβδομάδας, οι προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις σας μπορεί να σας κούρασαν αρκετά ψάχνοντας πλέον τρόπους διαφυγής. Το φλερτ και η διασκέδαση με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι αυτά που θα σας γεμίσουν, ανανεώνοντας ταυτόχρονα τον συναισθηματικό σας κόσμο.

 

Διάβασε αμέσως ένα άλλο ζώδιο που σε ενδιαφέρει:
Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΑ & ΖΩΔΙΑ