In Αστρολογία, Ζώδια, Ημερήσιες Προβλέψεις, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 
Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

Ταύροι, σήμερα, μπορείτε να εξετάσετε με κάθε λεπτομέρεια θέματα σχέσεων και να επανορθώσετε λάθη που σας έχουν εγκλωβίσει. Οι ειλικρινείς συζητήσεις και ο σεβασμός που θα δείξετε απέναντι στις απόψεις τους συντρόφου σας, θα είναι η γέφυρα για μία θετική πορεία. Λέοντες, νέα σας σχέδια μπορεί να μην έχουν το ανάλογο υπόβαθρο που εσείς επιθυμείτε, για να αναδειχθούν τα ταλέντα σας. Ίσως, θα πρέπει να αναπτύξετε το κοινωνικό σας κύκλο και να φροντίσετε να έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα. Σκορπιοί, σήμερα, θα εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια για να διευρύνετε την μόρφωση σας και θα ασχοληθείτε με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης. Οι μακρινοί προορισμοί, θα σας μάθουν νέες συνήθειες και έθιμα, διευρύνοντας τις γνώσεις σας.

 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σας, δεν είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με θέματα που απαιτούν δραστικές κινήσεις. Η στροφή προς το σπίτι και κοντινά σας πρόσωπα, είναι αυτό που θα σας δώσει την σιγουριά και την θαλπωρή που έχετε ανάγκη. Θα νιώσετε σήμερα, περισσότερο την ανάγκη να στρέψουν πάνω σας την προσοχή τους, τα άτομα που αγαπάτε. Αποφύγετε όμως σημαντικές συζητήσεις, οι οποίες θα σας προκαλέσουν παρεξηγήσεις και εντάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιλογή σας να βρεθείτε με πρόσωπα και σε χώρους που ταιριάζουν στα δικά σας πιστεύω, είναι αυτό που μπορεί να σας ανανεώσει. Η επικοινωνία με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα βοηθήσει να αναπτυχθείτε επαγγελματικά και να φέρετε την πρόοδο στα σχέδιά σας. Μείνετε σταθεροί σε πρωτότυπες ιδέες που έχετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η εξέλιξη της ημέρας θα είναι ανάλογη με τις επιλογές που θα κάνετε. Στις συζητήσεις που θα προκύψουν με τα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα έχετε το περιθώριο να εξετάσετε περισσότερα πράγματα και να προτείνετε νέες ιδέες. Η στάση σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα που θα έρθει, γι’ αυτό να είστε προσεχτικοί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη να ασχοληθείτε με την οργάνωση νέων σχεδίων και με εκδηλώσεις που επιθυμείτε να συμμετάσχετε. Αυτό, θα σας βγάλει από την ρουτίνα και θα σας φέρει σε επαφή με νέα πρόσωπα. Μπορείτε, να εκμεταλλευτείτε επομένως προτάσεις που θα σας κρατήσουν ενεργούς και θα αφήσουν να αναδειχθούν οι ικανότητές σας.

 

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σας θα παίξει σημαντικό ρόλο, για να μπορέσετε να δείτε την πραγματική εικόνα κάποιων καταστάσεων. Οι αρνητικές σκέψεις, επομένως θα πρέπει να απέχουν και να είστε αντικειμενικοί απέναντι στα πράγματα. Επανεξετάστε όλα τα στοιχεία που έχετε και έπειτα, προβείτε σε συμπεράσματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα για σας, θα έχει αρκετά απρόβλεπτα, ιδιαίτερα στο συναισθηματικό σας τομέα. Θα νιώσετε ότι μια αλλαγή στη σχέση σας, μπορεί να σας ανανεώσει και να βελτιώσει την επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Επίσης, μία νέα γνωριμία, μπορεί να σας ωθήσει σε νέες περιπέτειες.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε ένα αίσθημα μοναξιάς, το οποίο μπορεί να σας απομακρύνει από ενέργειες και δράσεις. Η επιθυμία σας να μείνετε στο σπίτι ή με πρόσωπα που εμπιστεύεστε, θα είναι έντονη. Ίσως θελήσετε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αυτό που θέλετε είναι να διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστα πρόσωπα που σας κατανοούν. Στο παρελθόν μπορεί να έχετε περάσει από αρνητικές καταστάσεις, που σας μετέφεραν αρκετό άγχος. Οι αποφάσεις σας να θυμάστε ότι είναι καταλυτικές, για τα επόμενα βήματά σας. Δείτε από μία άλλη οπτική την ζωή σας, αυτό θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα, θα πρέπει να είναι αρκετά προσεχτικές, διότι μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες προκαταλήψεις από βιώματα του παρελθόντος. Να είστε επιφυλακτικοί στα λόγια σας και μην κάνετε παρορμητικές σκέψεις. Η ισορροπία και η αρμονία θα επέλθει στην σχέση σας, από τις δικές σας προσπάθειες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια έξοδος που έχετε προγραμματίσει σήμερα με φίλους ή τον σύντροφό σας, θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το στρες και να περάσετε καλές στιγμές. Αποφύγετε να είστε απόλυτοι σε συζητήσεις, προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί όταν αυτό χρειάζεται. Μια διπλωματική στάση, θα σας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, έχετε την διάθεση να ακούσετε τα προβλήματα φίλων ή κοντινών σας προσώπων και να δώσετε τις συμβουλές, που χρειάζονται οι άλλοι από σας. Η συμβουλή σας, θα είναι μία σημαντική βοήθεια για τις ανησυχίες τους και ταυτόχρονα, θα σας βάλει σε σκέψεις για δικά σας θέματα. Αυτό, θα βοηθήσει να διορθώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορείτε να επιδιώξετε να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, που στο παρελθόν είχατε απομακρυνθεί. Η θετική σας διάθεση, θα βοηθήσει να ακούσετε την άποψή τους και να υπάρξει αλληλοκατανόηση. Δείξτε τα συναισθήματά σας και μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε τις απόψεις των άλλων. Απλά υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όταν αυτό χρειαστεί.

 

Start typing and press Enter to search