In Αστρολογία, Ζώδια, Ημερήσιες Προβλέψεις, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 
Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

Καρκίνοι, η μοναχικότητα είναι αυτή που σας δίνει την ευκαιρία να ενδυναμώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να εξετάσετε καλύτερα τις ανάγκες σας. Παρθένοι, μην αφήνετε παλιά κατεστημένα να καθοδηγούν την ζωή σας, ενώ βλέπετε ότι όλα γύρω σας παίρνουν μία νέα μορφή. Προσπαθήστε να κινηθείτε με πιο διπλωματικό τρόπο. Σκορπιοί, η διάθεση να συμπαρασταθείτε σε κάποια πρόσωπα, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την διαίσθησή σας και να την εμπιστευτείτε. Μην επιμείνετε όμως σε λεπτομέρειες, οι οποίες απλά μπορούν να σας εκνευρίσουν.

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να επανεξετάσετε τα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε, από εδώ και πέρα. Θα μπορέσετε να τα στηρίξετε, με την δική σας πρωτοβουλία και την αποφασιστικότητά σας. Η επιτυχία, θα είναι μία απόδειξη των ικανοτήτων σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η αρνητική διάθεση, μπορεί να μην σας αφήσει να σκεφτείτε ξεκάθαρα σήμερα, ειδικά σε ότι αφορά προσωπικά σας ζητήματα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να παρατηρήσετε, οτιδήποτε δημιουργεί προβλήματα στα σχέδιά σας, ώστε να τα αποφεύγετε με διπλωματία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, ίσως σας απασχολεί περισσότερο ο γάμος ή η μακροχρόνια σχέση σας. Οι ανησυχίες σας σε θέματα που σας έχουν απογοητεύσει, θα έρθουν στο φως και θα ψάξετε να βρείτε την λύση. Αποφύγετε αναλυτικές συζητήσεις, που μπορούν να σας εκνευρίσουν και να εντείνουν αρνητικά τα πράγματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αρνητική ψυχολογία, μπορεί να ακυρώσει συναντήσεις που έχετε προγραμματίσει στα επαγγελματικά σας. Μπορεί επίσης, να σας φέρει λεκτικές αντιπαραθέσεις με συναδέλφους σας και να μπλοκάρουν τα σχέδια που έχετε. Απλά αν μπορείτε αναβάλετε σήμερα σημαντικές συζητήσεις.

 

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση που έχετε σήμερα, θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε οποιαδήποτε αντιξοότητα εμφανιστεί, ιδίως στα επαγγελματικά σας σχέδια. Η προσωπική σας λάμψη, διαχέεται στον χώρο και η προσωπικότητά σας, ξεχωρίζει από το σύνολο. Μια έξοδο με τον σύντροφό σας, θα σας κάνει να αισθανθείτε ευχάριστα και θα σας χαλαρώσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε κάποιες προκαταλήψεις του παρελθόντος, που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την καθαρότητα των σκέψεών σας. Οι αμφιβολίες που έχετε για τις ικανότητές σας, δημιουργούν ανασφάλειες και φοβίες για το μέλλον. Ανατρέξτε στο παρελθόν και παρατηρείστε, τι έχετε θεμελιώσει μέχρι σήμερα.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι συναντήσεις που έχετε προγραμματίσει με φιλικά σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, θα σας  διασκεδάσουν και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί. Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας ανεξέλεγκτα και δημιουργήσουν μικρές εντάσεις, μεταξύ σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να ακούσετε τα προβλήματα κοντινών σας προσώπων, ενισχύει τις ώριμες σκέψεις και την υπευθυνότητα που σας διέπει. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις, θα δείτε την ζωή από άλλο πρίσμα και θα αλλάξετε τα μέχρι τώρα, δεδομένα σας. Ίσως αυτή η στάση, γίνει σταθμός ζωής.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις, σας έχουν φορτίσει συναισθηματικά και δεν θέλετε να συμμετέχετε σε δραστηριότητες, που μπορούν να αναδείξουν τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Απομακρυνθείτε, από ότι σας εντείνει την αρνητική ψυχολογία και ασχοληθείτε με σωματικές δραστηριότητες, που θα αποβάλλουν το άγχος που νιώθετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, προσπαθήστε να αποφύγετε ενέργειες που μπορεί να κρύβουν απρόβλεπτους κινδύνους και κινηθείτε γενικότερα, με αργά βήματα. Μειώστε τους έντονους ρυθμούς, ίσως αν μείνετε στο σπίτι με αγαπημένα σας πρόσωπα, αυτό να βελτιώσει την διάθεσή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επανεξέταση κύριων θεμάτων που σας απασχολούν, θα σας δώσει την ανάλογη σταθερότητα και την ασφάλεια που επιθυμείτε. Συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία και ακολουθήστε μία διαφορετική μέθοδο, η οποία θα σας δώσει θετικά αποτελέσματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αλλεπάλληλες πιέσεις που έχετε δεχθεί σε γενικότερο βαθμό, έχουν μειώσει την ενέργειά σας και έχουν στρέψει την προσοχή σας, ίσως σε λάθος πράγματα. Αποκτήστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, εστιάζοντας μόνο στις ικανότητές σας.

 

Διάβασε αμέσως ένα άλλο ζώδιο που σε ενδιαφέρει:

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΑ & ΖΩΔΙΑ