In Αστρολογία, Ζώδια, Ημερήσιες Προβλέψεις, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 
Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

Παρθένοι, η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να δυσκολεύει τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε αρνητικά, διότι θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Τοξότες, η φιλοσοφία και γενικότερα η πνευματική αναζήτηση, θα σας βοηθήσουν αρκετά σήμερα. Η επιθυμία σας, να φύγετε από τα τετριμμένα, είναι έντονη και ψάχνετε να βρείτε νέους ορίζοντες στην ζωή σας. Υδροχόοι, η ερωτική σας ζωή σας ανησυχεί περισσότερο σήμερα και οι ενέργειες σας, δείχνουν ότι έχετε έντονη πρόθεση να βελτιώσετε αρκετά πράγματα.

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η ενέργεια που διαθέτετε, σας ωθούν να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους συνεργάτες σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Σήμερα, μπορείτε να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να διασκεδάσετε μαζί τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προκαταλήψεις που έχετε από το παρελθόν, είναι ικανές να σας δημιουργήσουν αναβολές σε σημαντικά θέματα που πρέπει να προχωρήσετε. Προσέξτε όμως την ψυχολογία σας, γιατί μπορεί να επηρεάσει πράγματα και καταστάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συναντήσεις που θέλετε να κάνετε σήμερα, θα πρέπει να γίνουν με συνέπεια, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και αρνητικές συμπεριφορές. Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και συμπεριφερθείτε ανάλογα, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά σας θέματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην επιμείνετε σε αναλύσεις, γιατί τα πράγματα μπορούν να χάσουν τον έλεγχο. Εξετάστε σημαντικά θέματα, από μία άλλη οπτική και μην αφήσετε την ευαισθησία και την ανασφάλειά σας να πάρουν κυριαρχικό ρόλο. Στηριχτείτε στα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας και τα πράγματα, θα πάρουν μία νέα τροπή.

 

ΛΕΩΝ

Μία συναισθηματική φόρτιση, θα εισβάλει στην καθημερινότητα σας και θα αναγκαστείτε να καταρρίψετε ιδέες και σκέψεις, που επικρατούσαν μέχρι σήμερα. Αυτό θα σας ωθήσει να ακολουθήσετε νέα επαγγελματικά σχέδια και να συμπεριφερθείτε, με σοφία και σύνεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σπίτι είναι αυτό που σας τραβάει περισσότερο και επιθυμείτε να εστιάσετε στην πνευματική σας ανάπτυξη. Ταυτόχρονα όμως, εστιάζετε στις ανάγκες που ήδη έχετε δημιουργήσει.  Η υποστήριξη προσώπων που εμπιστεύεστε, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα, μπορούν να σας χαλαρώσουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα. Παρ όλα αυτά, σας δίνεται η ευκαιρία να συζητήσετε θέματα που θέλετε να επανεξετάσετε και να βρείτε μία λύση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κυκλοθυμική διάθεση σήμερα, μπορεί να φέρει πολλές εναλλαγές στην συμπεριφορά σας και να δημιουργήσει διενέξεις, σε θέματα που αφορούν οικονομικές συναλλαγές. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί σε θέματα που σας απορροφούν πολύ ενέργεια και απαιτούν, να κινηθείτε δυναμικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φιλοσοφημένες σκέψεις σας, θα δώσουν μία άλλη διάσταση στην καθημερινότητα και θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σας, σε νέα σχέδια και ιδέες. Διατηρείστε όμως την ψυχραιμία σας και μην είστε παρορμητικοί, σε συζητήσεις με τον σύντροφό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως εμφανιστούν κάποια απρόοπτα γεγονότα, που θα σας αλλάξουν την διάθεσή σας και θα αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε μετέωρη κατάσταση. Ο ρεαλισμός, θα σας βοηθήσει να δείτε με μία άλλη οπτική γωνία τα πράγματα, έτσι ώστε να νιώσετε την δύναμη να τα αντιμετωπίσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εναλλασσόμενη διάθεση που έχετε σε θέματα που εκκρεμούν, φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Κρατήστε μία σταθερότητα στα συναισθήματα σας και ακούστε όσα έχουν να σας πουν. Η εμβάθυνση κάποιων θεμάτων, δεν ευνοείται ιδιαίτερα σήμερα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ψυχολογία σας σήμερα, σας ωθεί να απομονωθείτε από το γύρω περιβάλλον και να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε για το μέλλον σας. Τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, φαίνονται αρκετά δύσκολα στην επίλυσή τους. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και την διαίσθησή σας, να σας δείξει το σωστό μονοπάτι.

 

Διάβασε αμέσως ένα άλλο ζώδιο που σε ενδιαφέρει:
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΑ & ΖΩΔΙΑ