In Αστρολογία, Ζώδια, Μαντεία, Μηνιαίες Προβλέψεις, Προβλέψεις, Ταρώ

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Τι συμβουλεύουν οι Κάρτες Ταρώ αυτό το μήνα για κάθε ζώδιο;

 

 

 

 

 

 

Κριός: Κάρτα Ταρώ του μήνα-Ο Μάγος

 

Ο Μάγος

Στο παρελθόν αντιμετωπίσατε απρόοπτα γεγονότα, τα οποία σας έκαναν να χάσετε το έλεγχο των καταστάσεων. Η μετάβαση σε μία νέα καθημερινότητα, μπορεί να σας έφεραν αντιμέτωπους με τις επιλογές σας, ήταν όμως και μία πρόκληση ως προς την αντοχή σας. Τον Ιούνιο, θα λειτουργήσετε με καθαρότητα σκέψης και θα διαχειριστείτε τις νέες σας αρχές με σοφία και ευστροφία. Η αυτοπεποίθησή σας, θα είναι πιο έντονη αυτή την περίοδο και θα συμβάλει, κυρίως στον τομέα της εκπαίδευσης ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τις επαγγελματικές σας ιδέες. Οι νέες προτάσεις που θα δεχθείτε επαγγελματικά, μπορεί να είναι κερδοφόρες, αλλά θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις συνεργασίες σας. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί, σε θέματα σχέσεων.

 

 

Ταύρος: Κάρτα Ταρώ του μήνα-Η Μεγάλη Ιέρεια

 

Η Μεγάλη Ιέρεια

Ο Ιούνιος, θα είναι ένας μήνας που θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας και γενικότερα σε θέματα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς. Θα πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί στην βοήθεια που περιμένετε να λάβετε από τους άλλους. Το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά θα είναι πιο στοχευμένο και θα αποποιηθείτε από ευθύνες, που δεν είναι δικές σας. Μέσα από την εκπαίδευση, θα προσπαθήσετε να αμβλύνετε την οπτική σας και να επικεντρωθείτε σε νέες δραστηριότητες. Σε οικονομικά θέματα ή δάνεια, θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες. Στις οικογενειακές σας σχέσεις, θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε, με ρεαλισμό και καθαρή λογική.

 

Δίδυμοι: Κάρτα Ταρώ του μήνα-Ο Ανόητος

 

Ο Ανόητος

Η αισιοδοξία θα στιγματίσει την πορεία του μήνα για σας, θα πρέπει όμως να προσέξετε τις υπέρμετρες συμπεριφορές, γιατί θα επηρεάσουν την εικόνα σας. Οι αλλαγές που είχατε προγραμματίσει στον προσωπικό και στον επαγγελματικό τομέα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Φροντίστε οι αλλαγές αυτές, να έχουν γερά θεμέλια για να στηρίξουν τα σχέδια σας και να αποκτήσουν μία μακροχρόνια πορεία. Τα οικονομικά σας, θα προσπαθήσετε να τα βάλετε σε μία τάξη, όμως με αρκετές δυσκολίες. Απομακρυνθείτε από σπατάλες και περιττά έξοδα που μπορεί να σας αποδιοργανώσουν περισσότερο. Οι σχέσεις που διατηρούσατε μέχρι σήμερα θα επανεξεταστούν. Στην ερωτική σας ζωή, θα δεχθείτε αρκετές ανατροπές, που θα σας φέρουν μία εσωτερική αναστάτωση. Επικεντρωθείτε στο να αποκτήσετε την ισορροπία σας και να προσδιορίσετε τι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.

 

Καρκίνος: Κάρτα Ταρώ του μήνα-Η Εγκράτεια

 

Η Εγκράτεια

Ο Ιούνιος, θα είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στον εσωτερικό σας κόσμο και θα φέρετε σε ισορροπία θέματα που υπάρχουν μέχρι τώρα. Τις αλλαγές που έχετε δεχθεί, θα έχετε τον χρόνο να τις ταξινομήσετε και να θέσετε νέους στόχους στην ζωή σας. Η διάθεση για νέες ενάρξεις δεν θα είναι έντονη και θα πρέπει να προσαρμοστείτε με τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχετε. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει πως θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Οι συζητήσεις που θα κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα έχουν χαμηλούς τόνους και θα στηριχτούν σε αργά βήματα. Το διάστημα αυτό, θα σας δώσει την ευκαιρία να εστιάσετε σε τομείς που θα σας χαρίσουν την ευτυχία. Στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρξει μία ήπια κατάσταση, χωρίς πολλές εναλλαγές. Τα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να τα βάλετε σε μία τάξη, αποφεύγοντας σπατάλες και επενδύσεις.

 

Λέων: Κάρτα Ταρώ του μήνα-Ο Πύργος

Ο Πύργος

Ο Ιούνιος, θα είναι μήνας που θα ζήσετε έντονες αλλαγές και θα μπορέσετε να πετάξετε από πάνω σας περιττά πράγματα, που σας κρατούσαν δέσμιους μέχρι σήμερα. Ο τρόπος που θα τα χειριστείτε είναι σημαντικός. Χρησιμοποιήστε την δυναμική σας προσωπικότητα για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα δεχθείτε αυτή την περίοδο και μην απομακρύνεστε από τους στόχους σας. Στα επαγγελματικά σας, μείνετε επιφυλακτικοί στις συνεργασίες σας και αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα, αυτή την περίοδο. Οι ανατροπές στον οικονομικό σας τομέα, ίσως επηρεάσουν την ψυχολογία σας και θα σας κάνουν να χάσετε τον έλεγχο. Οικονομικά θέματα, θα φέρουν συγκρούσεις, γι’ αυτό διατηρήστε μια πιο διαλλακτική και διπλωματική στάση. Σε θέματα σχέσεων, θα πάρετε οριστικές αποφάσεις, κυρίως σε σχέσεις που θεωρείτε ότι δεν έχουν σταθερές βάσεις.

 

Παρθένος: Κάρτα Ταρώ του μήνα-Ο Κόσμος

 

Ο Κόσμος

Ο απεγκλωβισμός από αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος, θα φέρει αισιόδοξες σκέψεις και θα δείτε από μία άλλη οπτική την ζωή σας. Η ολοκλήρωση των στόχων, θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή την περίοδο και θα βάλετε τα δυνατά σας, για να τα καταφέρετε. Οι δυσκολίες που έχετε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, σας έχουν χαρίσει εμπειρίες και θα βρείτε τα δυνατά σας σημεία για να τα αναδείξετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα οργανώσετε νέα σχέδια και θα κλείσετε έναν παλιό κύκλο που δεν έχει να σας προσφέρει κάτι άλλο. Οι συνεργασίες που θα προκύψουν, θα σας κάνουν να νιώσετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Μακροχρόνιες σχέσεις που έχουν περάσει από δυσκολίες και εμπόδια, έχοντας δείξει την αντοχή στον χρόνο, θα νιώσετε έτοιμοι να τις επισημοποιήσετε. Οι κινήσεις που θα επιλέξετε να κάνετε, θα ενισχύσουν τον κοινωνικό κύκλο και θα σας ξεχωρίσουν. Οι φιλικές σας επαφές, θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και θα στραφείτε προς την διασκέδαση και τις νέες δημιουργίες.

 

Ζυγός: Κάρτα Ταρώ του μήνα-Ο Ήλιος

Ο Ήλιος

Ο Ιούνιος, θα είναι ένας δυνατός μήνας που θα φέρει στο φως θέματα του παρελθόντος που πρέπει να ξεκαθαρίσετε. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση, θα σας χαρακτηρίζουν αυτή την περίοδο και θα προσεγγίσετε τα θέματα σας με πιο δυναμικό τρόπο. Τα σχέδια σας, θα αποκτήσουν φήμη και δημοσιότητα, επιβραβεύοντας τις  προσπάθειες που είχατε καταβάλει στο παρελθόν. Νέες συνεργασίες θα σας χαρίσουν το περιθώριο να ενισχύσετε την επαγγελματική σας κατάσταση και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Η καλλιτεχνική σας τάση, θα στρέψει την προσοχή σας σε νέες δημιουργίες. Στις οικογενειακές και ερωτικές σχέσεις, αποφύγετε την ένταση και τις υπέρμετρες συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν προστριβές μεταξύ σας. Οι συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος, θα πρέπει να γίνουν με προσοχή και να τα αντιμετωπίστε με καθαρή σκέψη. Ο οικονομικός σας τομέας, θα έχει άνοδο και η βοήθεια που θα δεχθείτε θα είναι σημαντική για την ενίσχυση των δύσκολων συγκυριών που αντιμετωπίζετε μέχρι τώρα.

 

Σκορπιός: Κάρτα Ταρώ του μήνα-Ο Ερημίτης

Ο Ερημίτης

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας περισυλλογής και διαλογισμού για εσάς. Η εσωστρεφής στάση θα βοηθήσει στην αναζήτηση της εσωτερικής σας δύναμης. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για σας, όμως θα πρέπει να βελτιώσετε την ψυχολογία σας για να μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε σωστά. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τις προσδοκίες σας και μην ενοχοποιείτε τον εαυτό σας, για κάποιες αποτυχίες που προέκυψαν. Αυτές δεχθείτε τις ως εμπειρίες, που εμπλουτίζουν τις σκέψεις σας και μπορούν να σας οδηγήσουν σε ένα αισιόδοξο μέλλον. Γενικότερα, θα εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας. Το ενδιαφέρον προς την μόρφωση θα είναι έντονο. Είναι ο κατάλληλος μήνας, για να ασχοληθείτε περισσότερο με όσα είναι σημαντικά για σας. Κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση, για να ξεκαθαρίσετε θέματα του παρελθόντος, αλλά και όσα σας βαραίνουν όλο αυτό το διάστημα. Αναζητήστε πρόσωπα τα οποία μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας δείξουν έναν νέο δρόμο για το μέλλον.

 

Τοξότης: Κάρτα Ταρώ του μήνα-Η Ισχύς

 

Η Ισχύς

Η δυναμική σας παρουσία θα είναι έντονη και η αυτοπεποίθηση θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που μέχρι τώρα αποφεύγατε. Η προσπάθειά σας να ξεδιαλύνετε θέματα που σας είχαν μπερδέψει, θα είναι επιτυχής και θα εστιάσετε σε καινούργιες ιδέες, που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Ο νέος τρόπος που θα αντιμετωπίσετε τα πράγματα θα είναι πιο αισιόδοξος και η θετική ενέργεια που θα εκπέμπετε, θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Οι ερωτικές σας σχέσεις, θα είναι δυνατές αυτή την περίοδο και η ερωτική σας διάθεση, θα εκμηδενίσει τις προστριβές που υπήρχαν στο παρελθόν. Στην επαγγελματική σας ζωή, θα υπάρξουν αλλαγές που είστε διατεθειμένοι να ακολουθήσετε. Νέες δραστηριότητες θα βοηθήσουν να βελτιωθεί η ψυχολογία σας και θα φέρουν νέες επαφές.

 

Αιγόκερως: Κάρτα Ταρώ του μήνα-Ο Τροχός της Τύχης

 

Ο Τροχός της Τύχης

Ο Ιούνιος, είναι ένα κομβικό σημείο στην ζωή σας στο οποίο θα λάβετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Οι αλλαγές που υπήρξαν μέχρι σήμερα, επηρέασαν τον επαγγελματικό και προσωπικό σας τομέα. Η περίοδος αυτή, θα ωθήσει τα πράγματα σε μία νέα πορεία και θα αφαιρέσετε κάποιες ευθύνες από πάνω σας. Μία ανάλαφρη διάθεση, θα βοηθήσει να ενισχύσετε την ψυχολογία σας και θα βελτιώσετε την επικοινωνία με κοντινά σας πρόσωπα. Οι νέες ενάρξεις και σχέδια που εμπεριέχουν ρίσκο θα είναι πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν, καθώς έχετε περάσει από δυσκολίες που σας γέμισαν εμπειρίες. Οι νέες σας σχέσεις θα τροφοδοτηθούν με νέα ενδιαφέροντα. Φροντίστε την υγεία σας και δείξτε προσοχή στο βάρος σας. Η προστασία από άτομα έμπιστα, θα βοηθήσει τις επαγγελματικές σας ιδέες. Θυμηθείτε να αποφύγετε περιττά έξοδα.

 

Υδροχόος: Κάρτα Ταρώ του μήνα-Ο Αυτοκράτορας

 

Ο Αυτοκράτορας

Η καρποφορία και η σταθερότητα θα είναι εμφανής αυτή την περίοδο, δίνοντας σας την δύναμη να συνεχίσετε στα επόμενα βήματά σας. Οι μέχρι τώρα προσπάθειες, θα φέρουν τα αποτελέσματα που εσείς επιθυμείτε. Οι αποφάσεις σας θα είναι πιο δυναμικές, αλλά δεν θα εκλείψουν διλλήματα και αμφιβολίες, για τα σχέδιά σας. Η δυναμική παρουσία σας στο επαγγελματικό περιβάλλον, θα αντιμετωπίσει προκλήσεις και δυσκολίες που θα κάνουν έντονα την εμφάνισή τους. Στις συμφωνίες σας, θα έχετε μια δυναμική παρουσία και αυτό θα βοηθήσει στην διεκπεραίωση τους με επιτυχία. Θέματα ακινήτων θα έρθουν στην επιφάνεια. Μία αισιόδοξη, αλλά και δημιουργική πλευρά, θα βοηθήσει τις σχέσεις σας να δημιουργήσουν βάσεις που θα στηρίξουν την μακροχρόνια πορεία τους. Προσέξτε όμως, την επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να είστε πιο διαλλακτικοί στις συζητήσεις σας.

Ιχθύες: Κάρτα Ταρώ του μήνα-Ο Κρεμασμένος

 

Ο Κρεμασμένος

Η διάθεση να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, είναι η δίοδος σε δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Ενώ έχετε το ψυχικό σθένος να δώσετε την μάχη που χρειάζεται, απέναντι στις καταστάσεις, ίσως σας καθυστερήσουν κάποιες ανασφάλειες. Οι θυσίες που έχετε κάνει μέχρι τώρα, θα έχουν συνέχεια για να φτάσετε στον στόχο σας. Η υπομονή και η επιμονή, θα γίνουν σύμμαχοι στις ενέργειες σας μέχρι να επιτύχετε τις προσδοκίες που έχετε. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και κυρίως τον ψυχολογικό σας τομέα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι ευθύνες είναι περισσότερες. Αποφύγετε υπερβολές, καθώς είστε επιρρεπής στην υπερκόπωση. Ο τομέας της εκπαίδευσης, είναι σημαντικός για να ενισχύσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Στα οικονομικά σας, θα πρέπει να δώσετε περισσότερο χρόνο για να έρθουν στο σημείο που επιθυμείτε και να βγείτε από δυσκολίες που έφεραν κάποιες λάθος κινήσεις στο παρελθόν. Εστιάστε στο κέντρο σας και να βρείτε την ισορροπία σας. Δώστε τον χρόνο που χρειάζεται, για να νιώσετε σίγουροι για τις αποφάσεις σας, αποφεύγοντας έτσι τις παρορμητικές κινήσεις.

 

 

 

 

Start typing and press Enter to search