In Αστρολογία, Ζώδια, Κινέζικο Ωροσκόπιο, Μηνιαίες Προβλέψεις, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

 

Η Κινέζικη αστρολογία χρησιμοποιεί 12 ζώα, αντί των κλασσικών ζωδίων, που όλοι γνωρίζουμε. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το Κινέζικό σας ζώδιο και να διαβάσετε τις μηνιαίες τάσεις για το ζώδιό σας.

 

 

 

Στην Κινέζικη Αστρολογία το κάθε άτομο επηρεάζεται από 3 παράγοντες, τη χρονιά της γέννησής του, την ημέρα και την ώρα. Το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη χρονιά της γέννησης ονομάζεται «εξωτερικό» ζώδιο και δείχνει πώς παρουσιάζεται το άτομο στους άλλους και τι λαμβάνουν οι άλλοι γύρω του, τι βγάζει προς τα έξω, ο μήνας ονομάζεται «εσωτερικό» ζώδιο και δηλώνει τις εσωτερικές τάσεις του ατόμου, πως νοιώθει και αντιλαμβάνεται τον κόσμο και η ώρα είναι το ζώδιο που προσδίδει στο άτομο ιδιότητες που μπορεί να αναπτύξει κατά τη διάρκεια της ζωής του. Καλό λοιπόν είναι να παίρνουμε προβλέψεις και από τα 3 αυτά ζώδια ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένο.

Βρείτε σε ποιο Κινέζικο ζώδιο ανήκετε εδώ ή παρακάτω μέσω της εφαρμογής συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

Χρονιά γέννησης
Μήνας
Ημέρα
Δυτικό ζώδιο:
Κινέζικο ζώδιο:


Πως θα επηρεαστεί το κινέζικο ζώδιό σας αυτό το μήνα; 

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Οι ενέργειες που θα πρέπει να κάνετε τον Οκτώβριο, γύρω από τον οικονομικό σας τομέα θα πρέπει να είναι αρκετά υπεύθυνες. Θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε εργασίες κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ο μήνας αυτός, θα ευνοήσει νέες σχέσεις, για τις μακροχρόνιες όμως σχέσεις, θα πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί, κάποιο τρίτο πρόσωπο μπορεί να εισχωρήσει στη σχέση σας. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας και κυρίως στο γαστρεντερολογικό σύστημα, όπως και στα μάτια σας, κάνοντας στην συνέχεια αν χρειαστούν απαραίτητες εξετάσεις.

Τυχερό χρώμα: Μαύρο

Τυχερό αντικείμενο: Τοποθετήστε τον Βάτραχο των χρημάτων στη Νοτιοανατολική πλευρά του σπιτιού σας, για ευημερία, τύχη και επιτυχία.

 

 

ΒΟΥΒΑΛΙ

Χειριστείτε νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας με επιφυλακτικότητα. Συγκρούσεις που μπορεί να υπάρξουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα εμφανιστούν εξαιτίας της δυσκολίας στην επικοινωνία. Αποστασιοποιηθείτε όσο είναι δυνατόν και εξετάστε τις καταστάσεις με ηρεμία. Στον οικονομικό σας τομέας, θα υπάρξει στασιμότητα, η οποία θα σας περιορίσει, ιδιαίτερα αν θέλετε να κάνετε επιπλέον έξοδα. Οι σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα, θα είναι μεταβαλλόμενες και θα πρέπει να μπείτε στην διαδικασία ξεκαθαρίσματος.

Τυχερό χρώμα: Μπλε

Τυχερό αντικείμενο: Στη Ανατολική πλευρά του σπιτιού σας, τοποθετήστε ένα αγαλματάκι μιας αλεπούς για να κατανοήσετε καλύτερα καταστάσεις που σας μπερδεύουν.

 

 

ΤΙΓΡΗΣ

Οι αντισυμβατικές  απόψεις και ιδέες στον χώρο εργασίας σας, ωθούν την συμπεριφορά σας σε δυναμικές ενέργειες και δράσεις. Η διαφορετική σας αντίληψη στις πιέσεις που λαμβάνετε από τον χώρο εργασία σας, δείχνει ότι τις θέτετε ως προκλήσεις και δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό, στην αντιμετώπισή τους. Προβαίνετε λοιπόν, σε ένα συμπέρασμα, να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας και να κινηθείτε διαφορετικά. Ο τομέας της καριέρας σας, θα απαιτήσει περισσότερες θυσίες από την δική σας πλευρά. Οι ερωτικές σας σχέσεις πάλι, θα έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν με καλύτερο τρόπο.

Τυχερό χρώμα: Κόκκινο σκούρο

Τυχερό αντικείμενο: Τοποθετήστε μια Δρακοχελώνα στον Νοτιοανατολικό τομέα του σπιτιού σας, για να αυξήσετε τα κέρδη σας και τη τύχη αυτό το μήνα.

 

 

ΚΟΥΝΕΛΙ

Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει στο παρελθόν, για να επεκτείνετε ή να ξεκινήσετε μία νέα επιχείρηση, ήταν ένα μεγάλο προβάδισμα για σας, παρότι υπήρξαν αρκετές κάμψεις. Η σταθερότητα αυτού του μήνα, είναι μία αναπνοή για σας και σας δίνετε η δυνατότητα να σκεφτείτε την εξέλιξή του επαγγέλματός σας. Θα έχετε την ευκαιρία να επικεντρωθείτε στο εισόδημά σας και να καλυτερεύσετε την ποιότητα ζωής σας. Η στροφή προς τις σχέσεις σας, θα σας κάνει πιο ξεκάθαρους, εξωτερικεύοντας τα πραγματικά σας συναισθήματα. Προσέξτε την υγεία σας, κυρίως το συκώτι. Αποφύγετε την υπερκατανάλωση αλκοόλ, η οποία θα επηρεάσει την υγεία σας.

Τυχερό χρώμα: Λευκό

Τυχερό αντικείμενο: Τοποθετήστε ένα ζευγάρι πάπιες Mandarin Νοτιοδυτικά του σπιτιού σας ή στη κρεβατοκάμαρά σας, θα ευνοήσουν την ερωτική σας ζωή.

 

 

ΔΡΑΚΟΣ

Τα σχέδια για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα χρειαστούν μεγαλύτερη επεξεργασία τον Οκτώβριο. Οι συγκυρίες που θα εμφανιστούν, θα είναι αρκετά δύσκολες και θα σας φέρουν μεγάλες ανακατατάξεις και θα σας μεταβάλλουν την ψυχολογική σας διάθεση. Επομένως, θα απαιτηθεί περισσότερη προσπάθεια για να αποφύγετε δυσκολίες στον χώρο εργασίας σας και  κατ’ επέκταση οικονομικές. Η μακροχρόνια σχέση σας, είναι σε περίοδο δοκιμασίας και θα υπολογιστούν ιδιαίτερα οι βάσεις που έχετε δημιουργήσει στο παρελθόν. Προσέξτε τρίτα πρόσωπα, που ίσως κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στην σχέση σας, μπορεί να σχετίζονται και με κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος.

Τυχερό χρώμα: Μωβ

Τυχερό αντικείμενο: Τοποθετήστε ένα αγαλματάκι της Θεάς Tara, στο υπνοδωμάτιό σας, για να αποφύγετε δυσκολίες και να προστατευτείτε από παγίδες.

 

 

ΦΙΔΙ

Η πρακτικότητα και η εργατικότητα σας βοηθούν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Οι ιδέες που έχετε για έναρξη νέων επιχειρήσεων, ευνοούνται αυτήν περίοδο και σας δίνουν το προβάδισμα για να φτάσετε τον στόχο σας. Τα οικονομικά σας θα διατηρήσουν την σταθερότητα τους και θα σας δώσουν την ασφάλεια που χρειάζεστε. Οι σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα, θα κυλίσουν ομαλά και ίσως υπάρξει και βοήθεια προς τις δικές σας ανησυχίες. Για τους ελεύθερους, νέες σχέσεις θα σας δώσουν το περιθώριο να ζήσετε καινούργιες καταστάσεις, γεμάτες ανεμελιά.

Τυχερό χρώμα: Μπέζ

Τυχερό αντικείμενο: Στο δυτικό τομέα του σπιτιού σας, τοποθετήστε μια μεταλλική καμπάνα με κόκκινη κορδέλα για καλή ροή της ενέργειας, της τύχης και για να έρθουν θετικές αλλαγές.

 

 

ΆΛΟΓΟ

Ο Οκτώβριος, θα είναι ένας δύσκολος μήνας για σας και θα πρέπει να ισορροπήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Οι ευκαιρίες που θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, απαιτούν καλό χειρισμό από σας, ώστε να τις αξιοποιήσετε. Στραφείτε προς τον εαυτό σας και αναβλύστε τα θετικά σας στοιχεία και στην πορεία προσπαθήστε να τα ενδυναμώσετε, αντιμετωπίζοντας δυναμικά κάθε δυσκολία που εμφανίζεται. Η ερωτική σας ζωή, θα μπορέσει να διατηρηθεί σε ισορροπία και να υπάρξει αλληλοκατανόηση, εφόσον αποφύγετε συναισθηματικές μεταβολές. Νέες ερωτικές σχέσεις, που θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, θα σας χαλαρώσουν και θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

Τυχερό χρώμα: Τουρκουάζ

Τυχερό αντικείμενο: Τοποθετήστε ένα αγαλματάκι Ρινόκερου σε τουρκουάζ χρώμα, κοντά στην είσοδο του σπιτιού σας, για προστασία από αρνητικές ενέργειες και αρνητικά άτομα.

 

 

ΠΡΟΒΑΤΟ

Η καλλιτεχνική σας έκφραση, θα δώσει έντονα το στίγμα της, αυτό τον μήνα και θα αισθανθείτε δημιουργικοί και ενεργητικοί. Θα προσπαθήσετε να την συνδυάσετε με τον επαγγελματικό σας τομέα και οι ιδέες που θα προκύψουν, θα είναι εξαιρετικές και πρωτότυπες. Ο οικονομικός σας τομέας, θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον έξοδα και δυσκολίες. Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας, με μικρά και σταθερά βήματα, και προσέξτε οικονομικές συναλλαγές. Οι σχέσεις σας, θα παρουσιάσουν μία δυσκολία στην επικοινωνία και θα σας αφαιρέσουν την διάθεση να προσπαθήσετε για βελτίωση. Εστιάσετε καθαρά στις επιθυμίες και τα θέλω σας.

Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

Τυχερό αντικείμενο: Τοποθετήστε στο Βόρειο τμήμα της επιχείρησής σας ή του σπιτιού σας, ένα αγαλματάκι ψαριού Arowana, για να ενδυναμώσετε τη καριέρα σας.

 

 

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο Οκτώβριος, θα είναι ένας θετικός μήνας για σας, εφόσον θα ανταμειφτείτε για τις σκληρές προσπάθειες που έχετε επιτελέσει στο παρελθόν. Η σταθερότητα των απόψεων και η στρατηγική που έχετε ακολουθήσει, φέρνουν στην επιφάνεια την εξέλιξη που επιθυμείτε.  Θέματα που έχουν μείνει ανολοκλήρωτα, θα πάρουν θέση και θα επιλυθούν σταδιακά. Η σχέση με τον σύντροφό σας, έχει την δυνατότητα να αλλάξει μορφή, εφόσον η διάθεσή σας αποκτά θετική ενέργεια, ταξίδια και εξορμήσεις στην φύση θα σας ανανεώσουν. Οι νέες ερωτικές σχέσεις που θα προκύψουν, θα είναι πιο δυναμικές και νέα πρόσωπα πρόκειται να σας στηρίξουν στο μέλλον.

Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

Τυχερό αντικείμενο: Τοποθετήστε ένα δεντράκι με κρυστάλλους λευκού χαλαζία ή χαολίτη, στο κέντρο του σπιτιού σας, για να υπάρχει περισσότερη αρμονία στο σπίτι και στην οικογένεια.

 

 

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ο μήνας αυτός, θα σας προσφέρει ένα σταθερό περιβάλλον εργασίας και οι ανατροπές που θα υπάρξουν θα είναι ελεγχόμενες. Για την εξέλιξη της καριέρας σας, οι κινήσεις θα πρέπει να είναι δραστικές, αποφεύγοντας να συζητήσετε τα σχέδιά σας με όσους δεν γνωρίζετε καλά.  Τα οικονομικά σας, βρίσκονται σε ανοδική πορεία και μπορούν να σας προσφέρουν την υλική ασφάλεια που έχετε ανάγκη, ανεβάζοντας έτσι την αυτοπεποίθησή σας. Οι κινήσεις του παρελθόντος, είναι αρκετά εποικοδομητικές και η μεθοδευμένη σκέψη σας, βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξει τους τομείς που σας ενδιαφέρουν.

Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

Τυχερό αντικείμενο: Μια σφαίρα από Αμετρίνη ή Κιτρίνη στο χώρο σας, θα ενισχύσει περισσότερο τη συγκέντρωσή σας και θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις σας.

 

 

ΣΚΥΛΟΣ

Ο μήνας αυτός για σας, θα είναι μία πρόκληση ισορροπίας, κυρίως συναισθηματικής και απόψεων. Παρότι τα εργασιακά σας, θα έχουν την άνοδο που θέλετε, μπορεί να νιώσετε  ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να σας οπισθοδρομήσει. Επικεντρωθείτε στις απόψεις σας και στα σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν, αποβάλλοντας τον συνεχή διχασμό. Οι ευκαιρίες, που θα παρουσιαστούν μπροστά σας στον επιχειρηματικό τομέα, θα είναι καλές, φτάνει να μην απομακρυνθείτε από το μονοπάτι της εξέλιξης. Τα οικονομικά σας, θα έχουν εύνοια αυτό τον μήνα και εσείς θα πρέπει να δείξετε προσοχή στην διαχείρισή τους. Οι σχέσεις σας με τα αγαπημένα πρόσωπα, θα παρουσιάσουν μεταβολές και εσείς θα πρέπει να χειριστείτε την ευαισθησία σας, για να μπορέσετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας όπου χρειάζεται.

Τυχερό χρώμα: Πράσινο σκούρο

Τυχερό αντικείμενο: Τοποθετήστε στην Ανατολική πλευρά του σπιτιού σας, έναν στρογγυλό καθρέπτη, θα ενδυναμώσει την υγεία σας και τις συνεργασίες σας.

 

 

ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Οι επιμονή και η υπομονή, που έχετε δείξει στο παρελθόν για να στηρίξετε τους στόχους στα επαγγελματικά σας, αρχίζουν να αποδίδουν τον Οκτώβριο. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα έχει ανοδική πορεία και θα υπάρξει βοήθεια από το περιβάλλον σας, ώστε να διατηρηθεί. Η σχέση με τον σύντροφό σας, θα εξομαλυνθεί, εφόσον θα υπάρξει αλληλοσεβασμός και αλληλοκατανόηση μεταξύ σας. Η μοναξιά για τους ελεύθερους, ίσως είναι μία περίοδος, αναγνώρισης του εαυτού σας και των επιθυμιών σας.

Τυχερό χρώμα: Γκρι

Τυχερό αντικείμενο: Τοποθετήστε έναν Φοίνικα στο Νότιο τμήμα του γραφείου σας, για να αναγνωριστούν όσα κάνετε και να αυξήσετε τη φήμη σας.

 

 

Το τυχερό χρώμα κάθε κινεζικού ζωδίου για τον Οκτώβριο, μπορεί να αυξήσει την τύχη και την ευημερία και να φέρει καλύτερη διαχείριση θεμάτων, μέσα σε αυτό το μήνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρώμα του ζωδίου σας με τους εξής τρόπους:

  • Φορώντας ρούχα ή κοσμήματα του συγκεκριμένου χρώματος
  • Χρησιμοποιώντας κεριά αυτού του χρώματος
  • Τοποθετώντας στο χώρο σας αντικείμενα ή κρυστάλλους του ίδιου χρώματος

 

Start typing and press Enter to search