In Αστρολογία, Ζώδια, Κινέζικο Ωροσκόπιο, Μηνιαίες Προβλέψεις, Προβλέψεις

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

 

Η Κινέζικη αστρολογία χρησιμοποιεί 12 ζώα, αντί των κλασσικών ζωδίων, που όλοι γνωρίζουμε. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το Κινέζικό σας ζώδιο και να διαβάσετε τις μηνιαίες τάσεις για το ζώδιό σας.

 

 

 

Στην Κινέζικη Αστρολογία το κάθε άτομο επηρεάζεται από 3 παράγοντες, τη χρονιά της γέννησής του, την ημέρα και την ώρα. Το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη χρονιά της γέννησης ονομάζεται «εξωτερικό» ζώδιο και δείχνει πώς παρουσιάζεται το άτομο στους άλλους και τι λαμβάνουν οι άλλοι γύρω του, τι βγάζει προς τα έξω, ο μήνας ονομάζεται «εσωτερικό» ζώδιο και δηλώνει τις εσωτερικές τάσεις του ατόμου, πως νοιώθει και αντιλαμβάνεται τον κόσμο και η ώρα είναι το ζώδιο που προσδίδει στο άτομο ιδιότητες που μπορεί να αναπτύξει κατά τη διάρκεια της ζωής του. Καλό λοιπόν είναι να παίρνουμε προβλέψεις και από τα 3 αυτά ζώδια ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένο.

Βρείτε σε ποιο Κινέζικο ζώδιο ανήκετε εδώ ή παρακάτω μέσω της εφαρμογής συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

Χρονιά γέννησης
Μήνας
Ημέρα
Δυτικό ζώδιο:
Κινέζικο ζώδιο:


Πως θα επηρεαστεί το κινέζικο ζώδιό σας αυτό το μήνα; 

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Οι προσπάθειες που θα πρέπει να καταβάλλετε αυτό τον μήνα, είναι σημαντικές για την σταθεροποίηση σας. Στον εργασιακό σας χώρο, θα έχετε το περιθώριο αναγνώρισης, αλλά θα υπάρξει δυσκολία για να το εκπληρώσετε με δυναμισμό. Μην χάσετε το θάρρος και την τόλμη σας, εξάλλου πάντα υπάρχει ένας διχασμός πριν από μία επιτυχία. Η οικονομική διαχείριση, θα είναι σημαντική και η διπλωματικές σας συναλλαγές, θα παίξουν ρόλο στην αποφυγή δυσκολιών. Αποφύγετε την τάση του πλεονασμού, διότι θα σας θολώσει την καθαρότητα σκέψης και θα επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα, προσπαθήστε να αρκεστείτε με βάση τα δεδομένα σας. Πρόσεξε αρκετά τα έντερα σας, όπως και τη διατροφή σας για να βελτιώσετε τη γενικότερη υγεία σας.

Τυχερό χρώμα: Ώχρα

Τυχερό αντικείμενο: Ο Αετός, τοποθετήστε ένα ομοίωμα αετού σε χρυσό ή γήινο χρώμα ή κάποιον πίνακα που απεικονίζει 9 Αετούς Βορειοανατολικά του γραφείου σας ή της επιχείρησης σας, θα σας βοηθήσει πολύ να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, να είστε σε ετοιμότητα και θα ενισχύσει τις ικανότητες σας και τις επαγγελματικές προοπτικές που έχετε στη καριέρα σας.

Τυχερές μέρες: 14, 18, 29

 

 

ΒΟΥΒΑΛΙ

Ο μήνας αυτός, θα είναι πολύ σημαντικός για την οργάνωση σας, κάνοντας σαφές σχέδια για την μελλοντική σας πρόοδο. Εστιάστε στις επιθυμίες και τα θέλω σας, βάζοντας τα σε μία τάξη και ακολουθώντας μία συγκεκριμένη πορεία, χωρίς διχασμούς και ακατάστατη σκέψη. Τα επαγγελματικά σας, θα κινηθούν σε μία σταθερότητα και θα έχουν μικρές εκλάμψεις ανόδου, εφόσον θα η έλλειψη συγκέντρωσης θα σας αποσυντονίζει τις σκέψεις. Η επιμονή θα δώσει την τελική ευθεία στα πράγματα και θα στρέψει τις καταστάσεις, σε θετικές εξελίξεις. Ο οικονομικός σας τομέας, θα παρουσιάσει ουσιαστική ανάπτυξη και θα συνεισφέρει στην καλύτερη ποιότητα ζωής. Οι προσωπικές σας σχέσεις, θα είναι αυτές που θα απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος ενέργειας και θα εστιάσετε να αποκαταστήσετε λάθη και προστριβές του παρελθόντος. Μία αρμονία θα επέλθει στην  σχέση με τον σύντροφό σας  και μία ψυχική γαλήνη, θα σας περιβάλλει.

Τυχερό χρώμα: Λευκό

Τυχερό αντικείμενο: Το Περιστέρι, τοποθετήστε ένα ζευγάρι από λευκά περιστέρια Νοτιοδυτικά του σπιτιού, της κρεβατοκάμαράς σας ή του γραφείου σας, για να έλξετε θετικά άτομα στη ζωή σας, να εναρμονίσετε την ερωτική σας ζωή και να ευνοήσετε τα θετικά νέα που μπορείτε να δεχθείτε αυτό το μήνα από τρίτα άτομα.

Τυχερές μέρες: 8, 10, 23

 

ΤΙΓΡΗΣ

Ο ανταγωνισμός, θα είναι το στοιχείο που θα σας εκπλήξει αυτό τον μήνα. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα παρουσιάσουν πολλές αλλαγές και πρέπει να βρίσκεστε σε ετοιμότητα για να υπερασπιστείτε την θέση σας, αν αυτό χρειαστεί. Οι προσπάθειες που θα πρέπει να καταβάλετε θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην απόκτηση των κεκτημένων σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, οι δυσκολίες θα περιορίσουν την πορεία σας και μία δυσαρμονική επικοινωνία θα εξελιχθεί με τους συνεργάτες σας. Η διπλωματική στάση, που πρέπει να κρατήσετε είναι σημαντική για να δοθούν οι ανάλογες ευθύνες. Η επιχειρηματική σας σκέψη όμως, θα σας ωθήσει στις κατάλληλες επενδύσεις που θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Οι σκέψεις σας, να εξομαλύνετε τις οικογενειακές σας σχέσεις, θα έχουν δραστικά αποτελέσματα, εφόσον η συμφιλιωτική σας τάση θα ενεργοποιηθεί αποτελεσματικά.

Τυχερό χρώμα: Πράσινο

Τυχερό αντικείμενο: Το Δέντρο των ευχών με μικρούς ημιπολύτιμους λίθους Αβεντουρίνη, τοποθετήστε το στο Νοτιοανατολικό τμήμα του σπιτιού ή του γραφείου σας, ώστε να ευνοήσει τα οικονομικά σας και να ενισχύσει την τύχη και τη βοήθεια που μπορείτε να δεχτείτε στον οικονομικό σας τομέα.

Τυχερές μέρες: 5, 17, 20

 

ΚΟΥΝΕΛΙ

Οι εντάσεις και οι ανατροπές, θα δώσουν ένα στίγμα στην διάρκεια του μήνα. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί και πρέπει να ανταπεξέλθετε με δυναμισμό, σας ενεργοποιούν ανασφαλείς σκέψεις για την επιτυχία σας. Η συμπεριφορά σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα χρειαστεί να την κρατάτε υπό έλεγχο. Η ευαισθησία που σας χαρακτηρίζει, σας κάνει ευάλωτους σε δύσκολες συνθήκες, δίνοντας το δικαίωμα στους γύρω σας να σας λογοκρίνουν. Στον εργασιακό σας χώρο, κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και αποφύγετε οξύθυμες συμπεριφορές, μαθαίνοντας να ελέγχετε τις ανησυχίες σας. Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική στην σχέση σας και προσπαθήστε να την ανακτήσετε, προσπερνώντας τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Η αγάπη και η κατανόηση, θα σας βοηθήσουν να υπάρξει επανένωση.

Τυχερό χρώμα: Μαύρο

Τυχερό αντικείμενο: Το Καβούρι, τοποθετήστε το στη Βόρεια πλευρά της επιχείρησής σας ή του γραφείου σας, για να έχετε γρήγορη επαγγελματική άνοδο και να μην σας φοβίζει ο ανταγωνισμός. Θα σας δώσει μεγάλη θέληση, θα βοηθήσει πολύ τα οικονομικά σας, μέσω μιας καλής προαγωγής ή αύξηση της πελατείας σας αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας.

Τυχερές μέρες: 22, 27, 29

 

 

ΔΡΑΚΟΣ

Οι εντάσεις που υπήρξαν με συναδελφικά πρόσωπα τον προηγούμενο μήνα, ήρθε η στιγμή να τις εξομαλύνετε και να τις αποκαταστήσετε με αρμονία. Οι δυσκολίες που έχετε περάσει όλο αυτό το διάστημα, σας έχουν επηρεάσει ψυχολογικά και έχουν επιβραδύνει τα μελλοντικά σας σχέδια. Ο τρόπος που θα πρέπει να κινηθείτε, θα είναι λοιπόν πιο δραστικός και με κατάλληλες ενέργειες, θα φτάσετε στο θεμιτό σας αποτέλεσμα. Στα επαγγελματικά σας, θα υπάρξουν νέα σχέδια και συμφωνίες, έχοντας ως στήριξη άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Οι συμβουλές και οι καθοδηγήσεις που θα δοθούν, θα συντελέσουν στην πρόοδο σας. Άτομα γυναικείου φύλλου, θα έχουν πιο γρήγορη επαγγελματική εξέλιξη και θα εμφανιστούν ευκαιρίες, ώστε να αποκτήσουν μικρά κέρδη. Προσέξτε την υγεία σας και ιδιαίτερα το αναπνευστικό σας.

Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

Τυχερό αντικείμενο: Η Νυχτερίδα, προστατεύει από αρνητικές ενέργειες και άτομα που θέλουν να βάλουν εμπόδια στα σχέδιά σας, φέρνει μεγάλη τύχη, ευημερία και μακροζωία, ειδικά αν τοποθετηθεί Βορειοδυτικά θα σας βοηθήσει πολύ να συνεργαστείτε με τα σωστά άτομα και να έχετε καλές σχέσεις με ανωτέρους ή συνεργάτες. Αν ασχολείστε με το εμπόριο, είναι ιδανικό για σας και καλό είναι να κουβαλάτε μαζί σας μια μικρή χρυσή νυχτερίδα στη τσάντα σας.

Τυχερές μέρες: 1, 12, 26

 

 

ΦΙΔΙ

Τον Δεκέμβριο, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιωθεί η ποιότητα του βιοποριστικού σας επιπέδου. Απρόοπτες καταστάσεις, θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα διαμορφώσουν την μελλοντική σας πορεία. Μακροχρόνιες σχέσεις, ο μήνας τις ευνοεί ώστε να φτάσουν σε επίσημο επίπεδο, ιδιαίτερα αυτές που έχουν δείξει μία καλή πορεία. Οι ελεύθεροι, θα βρουν την σχέση που ονειρεύονται και θα κάνουν μία καινούργια αρχή, που υπόσχεται μία μακροχρόνια πορεία. Οι δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί στον εργασιακό σας χώρο, θα ομαλοποιηθούν και μία σταθερότητα θα επέλθει, βγάζοντας σας από μία περίοδο άγχους. Η επιδίωξη των οικονομικών σας, θα έχει ικανοποιητικές αποδόσεις και οι επενδύσεις θα είναι κερδοφόρες, εφόσον προηγείται ένας πλήρης έλεγχος, μέχρι την υλοποίησή τους. Η υγεία σας, χρειάζεται προσοχή και έναν τυπικό έλεγχο ειδικά στο στομάχι και στο μυοσκελετικό σας σύστημα.

Τυχερό χρώμα: Γκρι

Τυχερό αντικείμενο: Ο Ρινόκερος, τοποθετήστε ένα ζευγάρι Ρινόκερων από όνυχα στην είσοδο ή στο Βορινό τμήμα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Οι Ρινόκεροι με διπλά κέρατα, είναι ένα πολύ ισχυρό φυλαχτό για κάθε χώρο, προστατεύουν και αποκαθιστούν τη τάξη, προσφέροντας σταθερότητα και ασφάλεια.

Τυχερές μέρες:  5, 8, 21

 

 

ΆΛΟΓΟ

Οι διαφωνίες που θα εμφανιστούν μπροστά σας, θα αλλάξουν την οπτική σας γωνία για την πραγματικότητα. Η αφέλεια και η ανεμελιά, είναι στοιχεία που μειώνουν την βαρύτητα των δυσκολιών και η επιφανειακή τους αντιμετώπιση, μπορεί να σας φέρει σε λάθος αποτελέσματα. Η στιβαρότητα που θα δείξετε σε θέματα που σας απασχολούν, θα είναι το έναυσμα για μια καλύτερη πορεία σας. Μια δυσμενής επικοινωνία, που θα υπάρξει στον εργασιακό σας χώρο, μπορεί να σας απομακρύνει από αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Κρατείστε όσο είναι δυνατόν την ψυχραιμία σας και με σταθερά βήματα, δείξτε την απτή αξία σας. Θυμηθείτε ότι τα λόγια δεν έχουν την αξία έναντι των πράξεων, γι’ αυτό κάντε ενέργειες που θα αφήσουν το στίγμα σας. Ο επαναπροσδιορισμός σας μέσα στην σχέση σας, θα δώσει την ευκαιρία να πορευθείτε ομαλά στο μέλλον.

Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

Τυχερό αντικείμενο: Το Χρυσό Δέντρο των χρημάτων, είναι ένα διακοσμητικό δεντράκι με χρυσά κινέζικα νομίσματα που κρέμονται από τα κλαδιά του, είναι ιδιαίτερα τυχερό και θα ευνοήσει πολύ τα οικονομικά σας αν τοποθετηθεί Νοτιοανατολικά του σπιτιού σας. Συνδυάστε το με ένα μικρό διακοσμητικό σιντριβάνι στο ίδιο σημείο που θα τοποθετήσετε το δέντρο των χρημάτων, ώστε να ενισχύσετε περισσότερο τη ροή του πλούτου και της ευημερίας στη ζωή σας.

Τυχερές μέρες: 9, 14, 30

 

 

ΠΡΟΒΑΤΟ

Η ρομαντική σας διάθεση, θα είναι αρκετά έντονη αυτό το μήνα και θα σας δώσει μία πιο ανάλαφρη πτυχή της πραγματικότητας. Από την άλλη όμως, αυτή η ευαισθησία μπορεί να σας κάνει αρκετά επιφυλακτικούς και να μεταλλάξει την συμπεριφορά σας προς τους γύρω σας. Διατηρείστε μία σταθερότητα στα συναισθήματα και στις σκέψεις σας, αποφεύγοντας απότομες μεταβολές που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο προς το άτομο σας. Στον εργασιακό σας χώρο, θα μειωθεί η ενέργεια σας, εξαιτίας της έλλειψης κατανόησης που θα αντιμετωπίσετε από τους συναδέλφους, με αποτέλεσμα να χάσετε την εμπιστοσύνη σας. Η πρακτικότητα και η μέθοδος που ακολουθείτε, θα καλύψει αυτή σας την αστάθεια και θα δώσει σταθερότητα η οποία θα σας οδηγήσει στην άνοδο. Οι επενδύσεις που θέλετε να κάνετε θα πρέπει να περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για να μπορούν να αποδώσουν με ευκολία.

Τυχερό χρώμα: Κόκκινο

Τυχερό αντικείμενο: Η Κόμπρα, Ανατολικά του σπιτιού ή της επιχείρησής τοποθετήστε ένα ομοίωμα μιας κόμπρας από ξύλο ή κρύσταλλο Μάτι της Τίγρης. Είναι ένα μεγάλο σύμβολο προστασίας και θα σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, προσφέροντάς σας πνευματική προστασία σε ότι και αν κάνετε.

Τυχερές μέρες: 15, 23, 29

 

 

ΠΙΘΗΚΟΣ

Οι διακυμάνσεις που θα υπάρξουν στις σχέσεις σας, θα σταθούν εμπόδιο στην κατάκτηση οικονομικών θεμάτων που θέλετε να προχωρήσετε. Επίσης οι επενδύσεις που έχετε στόχο να πραγματοποιηθούν, θα χρειαστούν διεξοδικούς ελέγχους, και αρκετή πίεση για να φτάσετε ως το τέλος. Οι συναισθηματικός σας τομέας και η έλλειψη αυτοπεποίθησης, θα κινηθούν ως φραγμοί στην προσωπική σας εξέλιξη. Οι προσωπικές σας σχέσεις, θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα εστιάσετε στην ομαλότητα τους. Η αλληλοκατανόηση θα εμβαθύνει στον συναισθηματικό σας κόσμο και θα αναδυθούν όμορφα συναισθήματα, χαρίζοντάς σας ένα ευχάριστο περιβάλλον για να συμβιώσετε. Ο κοινωνικός σας κύκλος, θα αναπτυχθεί δίνοντας την ανάλογη βαρύτητα και οι φιλικές σχέσεις, θα ακουμπήσουν στην συναισθηματική σας σταθερότητα.

Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

Τυχερό αντικείμενο: Η Θεά Dou Mu, είναι η Θεά του Φωτός, της Μεγάλης Άρκτου και των αστερισμών, τοποθετήστε την Βορειοδυτικά του σπιτιού σας. Θα σας προσφέρει μεγάλη προστασία και θα σας φανερώσει κρυφούς εχθρούς ή παρασκήνια που μπορεί να υπάρχουν γύρω σας.

Τυχερές μέρες: 4, 21, 27

 

 

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Η επαγγελματική σας άνοδο, θα αποκτήσει την ανάλογη βαρύτητα που της αρμόζει και εσείς θα κάνετε τις απαραίτητες προσπάθειες να φανείτε αντάξιοι. Οι συνάδελφοι και τα ανώτερα στελέχη, θα αναγνωρίσουν την αξία σας και θα σας προωθήσουν στις ανάλογες θέσεις. Η ανάδειξη των ικανοτήτων σας, θα είναι ευκολότερη σε άτομα γυναικείου φύλλου. Ο οικονομικός σας τομέας, θα σταθεί σε έναν σταθερό προϋπολογισμό και θα έχει αυξητική πορεία στο μέλλον. Μια μισθολογική αύξηση, θα είναι πιθανή, εφόσον κρίνεστε απαραίτητα μέλη και στο παρελθόν έχετε αποδείξει τις ικανότητες σας. Στα συναισθηματικά σας, θα αποφύγετε την αστάθεια και μία ηρεμία θα διακρίνει την συμπεριφορά σας. Αυτό θα ανανεώσει την σχέση με τον σύντροφό σας και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά.

Τυχερό χρώμα: Ασημί

Τυχερό αντικείμενο: Η Κρυστάλλινη σφαίρα, τοποθετήστε μια κρυστάλλινη σφαίρα λευκού χαλαζία Νοτιοανατολικά του σπιτιού ή καλύτερα του γραφείου σας. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε κοντά και ένα χάρτη ή μια μικρή υδρόγειο ώστε να ενεργοποιήσετε την ευημερία μέσω της ανάπτυξης των ικανοτήτων σας, που μπορεί να προέλθουν από την εμπειρία που θα πάρετε μέσω κάποιων καλών συμβουλών ή κάποιου μέντορα ή δασκάλου.

Τυχερές μέρες: 9, 12, 20

 

 

ΣΚΥΛΟΣ

Τον Δεκέμβριο, θα συμβούν ξαφνικές αλλαγές στην ζωή σας και θα ενισχύσουν τις συναισθηματικές σας μεταβολές. Θυμηθείτε ότι οι αλλαγές είναι μία μορφή αναγέννησης και κάτι νέο έρχεται στην πορεία, φτάνει να είστε έτοιμοι να το αφουγκραστείτε. Συγκεντρωθείτε στον στόχο σας και απομακρυνθείτε από τρίτα άτομα που μπορούν να διαβάλλουν τις σκέψεις σας, φέρνοντας αρνητικά αποτελέσματα. Η ευαισθησία σας, θα είναι σε υπέρμετρο βαθμό και θα σας κάνει ευάλωτους προς τις καταστάσεις. Η προσπάθεια σας, να ανακτήσετε το θάρρος και την τόλμη θα είναι έντονη και θα αποδοθεί με δυναμισμό. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν, ώστε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, θα είναι αρκετές και οι προσπάθειες σας θα φέρουν τα ανάλογα αποτελέσματα.

Τυχερό χρώμα: Τουρκουάζ/Πράσινο ανοιχτό

Τυχερό αντικείμενο: Τα διπλά ψάρια, είναι ένα φυλακτό που αναπαριστά δυο ψάρια το ένα να κοιτάει προς τα δεξιά και το άλλο αριστερά και μοιάζουν να είναι ενωμένα από τη κοιλιά τους, θεωρείται ιδανικό για την ευημερία και την αύξηση του πλούτου. Είναι συνήθως σε χρυσό και κόκκινο χρώμα, τοποθετήστε το Βόρεια του γραφείου σας ή του σπιτιού σας για να ενισχύσετε τον οικονομικό σας τομέα και τη καριέρα σας.

Τυχερές μέρες: 14, 18, 29

 

 

ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Η ισχυρή θέληση για ζωή και η τόλμη, είναι τα βάθρα για να φτάσετε στον στόχο σας, ανεβάζοντας έτσι τον πήχη της επιτυχίας. Τα εμπόδια που θα εμφανιστούν μπροστά σας, θα είναι προσπελάσιμα, εφόσον το θάρρος και η αυτοπεποίθηση θα σας διακρίνει έντονα. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα χαραχθεί με διπλωματία και οι ευκαιρίες που θα γεννηθούν, θα σας ωθήσουν σε ανώτερα επίπεδα. Οι ενάρξεις για νέες επιχειρήσεις, είναι ευνοϊκές αυτόν τον μήνα, δίνοντάς σας το περιθώριο της οικονομικής ανόδου, έχοντας πάντα κάνει τον απαραίτητο έλεγχο, ώστε να εκμηδενίσετε τις τυχόν δυσκολίες. Η περίοδος αυτή, θα είναι μία πολύχρωμης συναισθηματικής ροής και οι ερωτικές και οικογενειακές σχέσεις, θα κυλήσουν με αρμονία.

Τυχερό χρώμα: Ροζ

Τυχερό αντικείμενο: Το Κοράλλι, τοποθετήστε ένα κομμάτι φυσικού κόκκινου κοραλλιού Νότια της επιχείρησης, του γραφείου σας ή του σπιτιού σας μαζί με 3 κόκκινα κεριά κυκλικού σχήματος, ώστε να ενεργοποιήσετε το τομέα της φήμης και της αναγνώρισης. Μπορείτε επίσης να φορέσετε ή να κουβαλάτε επάνω σας ένα κομμάτι κόκκινου κοραλλιού για να μεταφέρετε την θετική του ενέργεια όπου και αν είστε.

Τυχερές μέρες: 2, 15, 30

 

 

Το τυχερό χρώμα κάθε κινεζικού ζωδίου για τον Δεκέμβριο, μπορεί να αυξήσει την τύχη και την ευημερία και να φέρει καλύτερη διαχείριση θεμάτων, μέσα σε αυτό το μήνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρώμα του ζωδίου σας με τους εξής τρόπους:

  • Φορώντας ρούχα ή κοσμήματα του συγκεκριμένου χρώματος
  • Χρησιμοποιώντας κεριά αυτού του χρώματος
  • Τοποθετώντας στο χώρο σας αντικείμενα ή κρυστάλλους του ίδιου χρώματος
Διάβασε αμέσως ένα άλλο ζώδιο που σε ενδιαφέρει:
Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΑ & ΖΩΔΙΑ