In Αστρολογία, Αστρολογικό σκηνικό, Μηνιαίες Ερωτικές, Μηνιαίες Προβλέψεις, Πλανήτες, Σελήνη

Από την Τζώρτζια Μπουλιάκη

 

 

Η Νέα Σελήνη και Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο (00ο 21’ του Καρκίνου), πραγματοποιείται στις 21 Ιουνίου 2020, στον 11ο οίκο, ώρα 9:41 π.μ. Αυτή η έκλειψη, επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός) και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά.

 

Είναι μία έντονη έκλειψη που φέρνει ένταση, αλλά και αναθεώρηση καταστάσεων. Είναι σημαντικό με αυτή την έκλειψη, να δούμε το βαθύτερο αίτιο πολλών καταστάσεων και να έχουμε υπομονή, αλλά και σταθερότητα, σε θέματα που μπορεί να μας έχουν απογοητεύσει.

Ο Καρκίνος, από τη μία, έχει μία πλευρά ευαίσθητη, γεμάτο συναίσθημα και από την άλλη, μπορεί να γίνει σκληρός και να αμυνθεί με το χειρότερο τρόπο. Αυτή η έκλειψη, προσπαθεί να ενοποιήσει αυτές τις δύο πλευρές του Καρκίνου, μόνο που πάντα αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το βαθύ συναίσθημα που κρύβει, με την σκληρότητα που μπορεί και δείχνει, είναι τελείως αντίθετα. Έτσι, χρειάζεται πολύ μεγάλη ισορροπία, ώστε η λογική με το συναίσθημα να μπορέσει να λειτουργήσει αρμονικά και να βρεθεί μία μέση λύση, σε θέματα που μπορεί επηρεάζουν το συναίσθημα και η λογική να ορίζει άλλα. Το σημαντικό είναι ότι ο Καρκίνος, γνωρίζει πολύ καλά πως να προστατεύει ότι είναι σημαντικό για αυτόν και αυτή η έκλειψη, θα φέρει στην επιφάνεια αυτή την πλευρά, όμως ποτέ δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν καταστάσεις που ορίζουν να βγει προς τα έξω αυτή η φύση του Καρκίνου.

Ο Άρης και ο Ουρανός, πρόκειται να φέρουν έντονες καταστάσεις. Ο Ουρανός, θα φέρει ακόμα περισσότερες αλλαγές από ότι έχει φέρει μέχρι σήμερα και η αλλαγή που θα φέρει, θα σχετιστεί αρκετά με την οικονομία, οικονομικά θέματα, αλλά και γενικότερα την ζωή μας.

Ο Άρης από την άλλη, θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που πρέπει να έρθουν στο φως για να λυθούν. Προσέξτε αρκετά την υγεία σας και τις συνήθειες που έχετε μέχρι σήμερα. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε σε νέες καταστάσεις που έρχονται. Εσωτερικές συγκρούσεις πρέπει πλέον να λυθούν, για να προχωρήσουν τα πράγματα σε έναν άλλον ρυθμό.

Αυτή η έκλειψη, θα φέρει αρκετή συναισθηματική αναστάτωση και θα ωθήσει να δούμε τα πράγματα, από μία άλλη τελείως διαφορετική οπτική. Μπορεί να φέρει και αρκετή απογοήτευση σε πράγματα τα οποία ακόμα δεν έχουν πετύχει, όμως το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε απέναντι στους φόβους σας και στις ανασφάλειές σας, κάνοντας νέα βήματα.

Η στασιμότητα, δεν είναι η κατάλληλη στρατηγική με αυτή την έκλειψη. Το καλύτερο είναι να βάλετε κάτω τα πράγματα και να βάλετε νέους στόχους και να ορίσετε, τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε τα επιθυμητά σας.

Γενικότερα, θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα, αλλά και την υγεία, πρόκειται να φέρουν αρκετές αλλαγές, για αυτό και χρειάζεται καλή προσαρμογή.

Ασχοληθείτε περισσότερο με όσα θέλετε να πετύχετε και εργαστείτε πάνω στους στόχους που έχετε βάλει. Ακόμα και αν υπάρχουν εμπόδια, μπορείτε να τα ξεπεράσετε με την δύναμη της θέλησης. Έρχονται αρκετές αλλαγές με αυτήν την έκλειψη, που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Θα φέρει αρκετή αναστάτωση, αλλά και ανακατάταξη, σε συναισθήματα και καταστάσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων, που σας έχουν κουράσει εδώ και καιρό. Μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη λύση, αρκεί να εστιάσετε πραγματικά σε ότι είναι σημαντικό για εσάς.

Την περίοδο αυτή, νέα ξεκινήματα έρχονται, όμως η έκλειψη αυτή απαιτεί να κλείσουν παλιοί κύκλοι, πριν ξεκινήσουν νέοι και το σημαντικότερο είναι, να εστιάσετε σε ότι πραγματικά θέλετε. Αυτή η έκλειψη ακόμα και αν είναι δύσκολη, μπορεί να βοηθήσει να βάλετε σε τάξη συναισθήματα και ξεκαθαρίσετε θέματα του παρελθόντος. Σκεφτείτε αρκετά όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα και με ποιο τρόπο μπορείτε να αλλάξετε καταστάσεις, που σας έχουν κουράσει ή σας κρατάνε δεσμούς σε αρνητικές καταστάσεις.

Εξετάστε περισσότερο τα συναισθήματά σας και τι ακριβώς ζητάτε από την ζωή σας. Φροντίστε περισσότερο την ψυχολογία σας και δείτε την θετική πλευρά της ζωής. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται για εξέλιξη, αλλά και εξέταση του ίδιου σας του εαυτού.

Προσπαθήστε να έρθετε κοντά σε άτομα τα οποία νιώθετε ότι περνάνε δύσκολες στιγμές, ειδικά αν αφορά την ψυχολογία τους. Δώστε μεγάλη σημασία στην υγεία σας και ελέγξτε όσο μπορεί τις καταστάσεις γύρω σας. Έτσι και αλλιώς, είναι μία περίοδος πού είναι σημαντικό ο καθένας να εξετάσει ξανά την ζωή του και να δει τα σημάδια που υπάρχουν γύρω του.

Γεγονότα και καταστάσεις, μπορούν να μας δείξουν αρκετά πράγματα, αρκεί να θελήσουμε να τα δούμε και να τα εξετάσουμε. Ίσως, με μία άλλη οπτική, αλλά και με μεγαλύτερο βάθος. Όλα σίγουρα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και καλό είναι με αυτή την έκλειψη, να εστιάσουμε περισσότερο σε όσα μπορούν να μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε, παρά σε όσα μας κρατάνε πίσω.

Start typing and press Enter to search